Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Man till sjukhus efter krasch med fyrhjuling

En man har kraschat med en fyrhjuling på en tävlingsbana i närheten av Karlstad.

En ambulanshelikopter har varit på plats.

– Han har voltat med fyrhjulingen och blev liggande medvetslös, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstadsregionen.

Det var strax innan klockan 14 som fyrhjulingsolyckan inträffade på motorstadion som för dagen hade fyrhjulingstema. En man ska då ha voltat med sitt ekipage och förlorat medvetandet.

– De tävlade eller tränade på motorstadion när olyckan inträffade och en av föraren ska av oklar anledning ha voltat med sin fyrhjuling, säger Björn Johansson.

En insatsledare och en brandman från räddningstjänsten var först på plats vid olyckplatsen och därefter ankom en styrka från räddningstjänsten samt en ambulans.

– Han kvicknade till efter ett tag men var inte riktigt vid sina sinnes fulla bruk om jag säger så, säger Björn Johansson.

 

LÄS MER: Barn blev påkört av skenande fyrhjuling

Ambulanshelikopter landade

Trots att en ambulans fanns på plats så ska enligt Björn Johansson även en ambulanshelikopter ha lyft från sjukhuset och tagit med sig en läkare till olycksplatsen.

– Det gör vi alltid när vi misstänker att det handlar om allvarliga skador. Mannen har förts till sjukhus men det är oklart om ambulansen eller helikoptern tog med honom, säger Björn Johansson, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten i Karlstadregionen.

Skadeläget för den manliga föraren är i nuläget oklart men enligt räddningstjänsten ska mannen ha burit både hjälm och ryggskydd vid olyckstillfället.

 

LÄS MER: Två till sjukhus när fyrhjuling kraschade in i husvägg 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!