Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Kommunpolitiker åtalas för skallning

Ska ha ställt ner sin drink på ett bord redan fyllt av glas. Men vad som har hänt efter det är det delade meningar om.Foto: Jan Wiriden

En småländsk kommunalpolitiker åtalas för misshandel efter att ha skallat en man på en krog i Göteborg. Den person som blev skallad kräver ersättning på omkring 66 000 kronor för bland annat tandvårdskostnader, sveda och värk.

Enligt förundersökningsprotokollet ska det hela ha börjat när politikern ställt ned sin drink på ett redan fullt bord. Politikern, som har flera uppdrag i kommunen, säger sig varken kunna erkänna eller förneka.

– Mannen hävdar att jag skallat honom och jag hävdar att det var en olyckshändelse. Vi tar tag i varandra och vinglar ut på dansgolvet. Därefter förmodar jag att vi stöter i hop med varandra, säger politikern till Värnamo Nyheter.

TT