Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Klagomål efter trängsel på gym

Allt fler väljer att träna ute: "Vi ser en stor ökning"
Besökare på ett gym i Vänersborg tycker det är för trångt på gymmet och säger att avspärrningar rivs ner. Bilden är en arkivbild och har inget med gymmet i artikeln att göra.Foto: HENRIK ISAKSSON / IBL

Besökare på ett gym i Vänersborg menar att det är för trångt i lokalerna och dessutom rivs avspärrningar och skyltar ner för att sedan inte sättas upp igen, skriver Ttela.

– Jag tycker att det är respektlöst, särskilt i coronatider, säger person som tränar på gymmet till tidningen. 

Flera personer som tränar på ett gym i Vänersborg har reagerat på att det är för trångt inne på gymmet, särskilt på en specifik dag i veckan då en större idrottsförening är där och tränar och att det då blir flera personer vid varje maskin, skriver Ttela

– Det är respektlöst, särskilt i coronatider. Man märker på folk som brukar träna här att många blir irriterade. Och även om jag inte är orolig för min egen del så är det ändå människoliv som står på spel, säger en person till tidningen.

På det aktuella gymmet har man stängt av varannan maskin, för att öka avståndet och minska risken för smitta. Men flera personer säger till Ttela att skyltar och avspärrningar plockas ner och maskinerna används ändå.

”Så klart väldigt tråkigt” 

Gymbesökarna menar också att personalen inte gör något åt situationen med de nerrivna skyltarna och avspärrningarna.

Från gymmets sida menar man att de vidtagit åtgärder och att ansvar också ligger på de enskilda personerna.

Dessutom säger de att det så klart inte är acceptabelt att riva ner avspärrningar. 

– Det är så klart väldigt tråkigt och vi tar givetvis till oss om man upplever det på ett annat sätt än att de restriktioner vi sätter upp inte följs. Vi har pratat ihop oss i teamet om vad vi kan göra annorlunda framöver, för att säkra en positivare upplevelse för alla våra besökare som valt att komma och träna med oss under dessa tider, säger regionchefen för gymkedjan till Ttela.