Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Trafikolycka orsakade långa köer på E6

En olycka mellan tre fordon på E6 i Göteborg orsakade stora störningar i rusningstrafiken på onsdagen.

– Det är köer ner till Mölndals Bro från Willinsbron, säger Mikael Bäckström, sa vägtrafikledare på Trafikledningscentralen.

En sträcka på närmare 7 kilometer.

Enligt polisen ska ingen ha skadats i olyckan, och vid 18-tiden hade köerna minskat.

Det var strax efter 16.30-tiden på onsdagen som en trafikolycka inträffade mellan två bilar och en lastbil på E6 i Göteborg, mellan Ullevimotet och Olskroksmotet i riktning mot Oslo.

Enligt polisen ska ingen ha skadats i olyckan, och varken polis eller räddningstjänst har larmats ut till platsen.

Däremot orsakade olyckan stora störningar i eftermiddagstrafiken, berättade Mikael Bäckström, vägtrafikledare på Trafikledningscentralen.

– Det är köer ner till Mölndals Bro från Willinsbron. Det är en bil som inte gått att köra från platsen så man håller på att lyfta upp den på en bärgare nu, sa han vid 17-tiden.

Enligt Trafikverket rådde mycket stor trafikpåverkan, och mycket begränsad framkomlighet på platsen i samband med olyckan och en tid därefter.

Vid 18-tiden hade trafikläget ordnat upp sig något.

– Det är fortfarande köer men inte alls de här extrema som var vid olyckstilfället, det rullar på nu, säger Lidija Bradaric, vägtrafikledare på Trafikledningscentralen.