Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kärleksschamanens liv – med superstjärnorna

Prinsessan Märtha Louise och Shaman Durek gick tidigare i år ut och berättade om sin kärlek. Foto: DARYL HENDERSON /NTB SCANPIX/TT NYHETSBYRÅN
Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise. Foto: DARYL HENDERSON / NTB SCANPIX/TT NYHETSBYRÅN

Den spirituella ledaren Shaman Durek, 44, har på senare tid uppmärksammats för sin kärleksrelation med den norska prinsessan Märtha Louise.

Till vardags driver han en verksamhet inom alternativmedicin – något som är populärt bland de kändiskvinnor som frekvent anlitat honom.

Nu har även Märtha Louise setts umgås med några ur schamanens stjärnspäckade nätverk, enligt Nettavisen.

Den norska prinsessan Märtha Louise och amerikanska schamanen Durek Verrett offentliggjorde sin kärlek i maj i år. Relationen har kritiserats, framför allt i prinsessans hemland, men förutom kritik har förhållandet också inneburit att Märtha Louise fått nya vänner.

Shaman Durek agerar nämligen spirituell ledare för ett antal framgångsrika kvinnliga skådespelare och artister.

Enligt norska tidningen Nettavisen träffade Märtha Louise nyligen några av Shaman Dureks kändisvänner, när de tillsammans besökte Bridget Jones-skådisen Renée Zellwegers 50-årskalas.

Där medverkade dessutom Tom Hanks, Star Wars-regissören J.J Abrams och modeskaparen Tom Ford, för att nämna några.

Märhta Louise och Shaman Durek var på Renée Zellweggers 50-årskalas. Foto: KGC-143 / STELLA PICTURES 112721-5

Vän med Gwyneth Paltrow

Den mest omskrivna av Shaman Dureks vänner är den Oscarbelönade amerikanskan Gwyneth Paltrow, 46, som genom sitt omstridda företag ”Goop” i likhet med honom sysslar med alternativ medicin.

Enligt den Nettavisen var Paltrow en av de första att gratulera Märtha Louise och Durek när deras relation offentliggjorts.

Oscarsbelönade skådespelaren Gwyneth Paltrow är en av Shaman Dureks vänner. Foto: DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

En annan av Dureks celebra vänner är sångaren och skådespelaren LeAnn Rimes, 36. I ett av hans Instagraminlägg ses de två stå i ett hus i Los Angeles och schamanen beskriver hur det två fått spirituella insikter tillsammans.

”Mäktig dag med LeAnn Rimes. Har skrattat och haft, spirituella, inspirerande insikter och diskuterat kvinnors kraft och hur livet är underbart”, skriver Shaman Durek på Instagram.

Sångaren LeAnn Rimes kommer till spirituella insikter tillsammans med Shaman Durek. Foto: ETIENNE LAURENT/EPA/TT

Känner Nina Dobrev

Nina Dobrev, känd från den amerikanska serien ”Vampire Diaries”, är ytterligare en av de kvinnor i Hollywood som anlitat Durek Verrett som schaman. Dessutom har hon medverkat i schamanens podcast, där hon öppenhjärtigt delade med sig om hur hennes spirituella resa började, enligt Nettavisen.

Senast Shaman Durek och Märtha Louise sågs på bild tillsammans var under förra veckan. Då befann de sig på en kärlekssemester i New York, där de förutom att ägna sig åt romantik också deltog i ”Mandela Mile” i Mondrian Park, som var en del av en global kampanj för att stötta Nelson Mandelas fond.

Nina Dobrev har medverkat i Shaman Dureks podcast. Foto: MICHAEL BUCKNER/WWD/SHUTTERSTOCK