Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Känd porrskådis söker motspelare till ny film

Nu söks en manlig motspelare till porrskådisen Sanna Rough i Göteborg.

Är du under 35, kille och gillar sex?

Då har du chansen att få spela in en porrfilm tillsammans med Sanna Rough, Göteborg, skriver danska Ekstrabladet.

– Det kan bli vem som helst, säger hon.

Sanna är under 30 år och kommer från en mindre stad i Västsverige.

Under några år har hon försörjt sig som porrskådis.

Det började med telesex och sedan gick hon vidare till webcam-shower och nu handlar det alltså om porrfilmer.

– Jag fortsatte med eget för det är bättre betalt, säger hon. Det går bra för mig, annars skulle jag ha jobbat med något annat.

Tänker fortsätta

Sanna tänker fortsätta med filmandet så länge det går bra och hon kan försörja sig och alla i hennes omgivning vet om vad hon jobbar med och att hon har en pojkvän.

I november är det dags igen att ställa sig framför kameran för att spela in en ny film.

– Men det är ganska höga krav på killarna, för det är inte alla som kan prestera framför kameran, säger hon. Om det blir en dansk eller västsvensk kille spelar ingen roll för om man har sex behöver man inte prata så mycket...

Spelas in i Danmark

Att det kan bli en dansk beror på att filmen ska spelas in i Danmark och det är regissören Porno-Elvira som står bakom kameran, skriver danska Ekstrabladet.

Har du några önskemål om vem det blir?

– Jag får se en bild på vem jag ska spela med och sedan får jag godkänna dem, säger Sanna. Det handlar om att hitta killar till den här produktionen och jag får påverka med egna förslag om hur det ska gå till.

Du har en kille, vad tycker han?

– Han tycker det är kul, han gillar tjejer som vågar vara sexuella. Jag har väl alltid varit lite mer intresserad av det än andra.

Inte okontroversiell

Sanna Roughs offentliga efterlysning av ny motspelare är inte okontroversiell och Stina Svensson, talesperson för Feministiskt initiativ i Göteborg, är en av personerna som upprörs av tilltaget.

– Hon har eget företag och säger att hon gör det av fri vilja, vilket kan stämma. Men i filmerna inbegrips våld och kvinnans kropp exploateras till mannens njutning.

Men Sanna Rough säger att hon gör det för att hon gillar sex?

– Det är ju fint att man gör, och det gör vi ju alla, eller nästan alla. Det är inget fel i att tycka om sex, men frågan är hur det exploateras och visas.

Sanna Rough kontrar:

– Varför skulle man inte visa det? Jag står för vad jag gör och är inte rädd för att visa att jag gillar sex, för det gör ju alla. Det är bara det att jag är så öppen med det och jag skäms inte för det. För mig är det också ett jobb jag gillar.

FAKTA

Är du rätt kille?

Du ska se bra och charmerande ut.

Inte över 35 år för att inte bli tagen för någon motspelares pappa.

Du skall klara hög press och ha tålmodighet.

Porr är hårt, så du ska brinna för det.

Du måste visa ditt ansikte.

Du måste testa dig för könssjukdomar.