Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Person rånad av gäng – tre män gripna

Tre män har gripits misstänkta för ett personrån i Nässjö.

Offret ska ha blivit av med mobiltelefon och pengar.

Det initiala larmet till polisen, som kom strax innan 15-tiden på fredagen, talade om ett storbråk mellan tio till tolv personer i Nässjö. Polis åkte till platsen och där uppgav en person att denne blivit rånad.

– Det kom in som ett bråk först från den som ringde in till oss. Det blev ganska snart klart att det handlade handlat om ett rån mot en person som blivit av med mobiltelefon och en summa kontanter. Det finns inga uppgifter om personskador, säger Monica Bergström, polisens presstalesperson.

Polisen kunde senare lokalisera tre män i 20-25-årsåldern som nu gripits, misstänkta för grovt rån. Männen har förts till polisstationen.

– Gripandet skedde i de centrala delarna av Nässjö. Vi är intresserade av iakttagelser från de centrala delarna, säger Monica Bergström.

Polisen söker nu vittnen till händelsen, skriver polisen på sin hemsida. Eventuella vittnen eller personer som har andra upplysningar uppmanas kontakta polisen via telefonnummer 114 14.