Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Julia, 24, festar på Playboy Mansion

Trädgården på Playboy mansion förvandlas till en kyrkogård och delar av huset blir en skräckupplevelse.
Den minst glamorösa delen av festen är hur man tar sig in. I ett svettigt garage samlas festgästerna och tar sig upp till festplatsen med shuttlebussar.
Julia Franzén på en gunga på den uppbyggda kyrkogården.
Julia Franzén passade på att hänga med Dan Bilzerian under festen på Playboy mansion.

Hollywood PT:n Julia Franzén, 24, från Lerum klär sig i patronbälten och festar lättklätt på Playboy Mansion.

Folk är mer avklädda än påklädda och tjejerna måste godkännas för att få komma in – killarna får betala 1500 dollar.

Samtidigt binder hon samman festerna med sin feministiska kamp.

– Om jag skulle strunta i att gå eller ändra mitt utseende för att bli tagen på allvar så ger jag upp min kamp om feminism. Feminism för mig är att vara självständig och fri som kvinna. Det är jag, säger hon.

Julia Franzén

NAMN: Julia Stefanie Liv Franzén

ÅLDER: 24

BOR: Född och uppvuxen i Lerum, men bor nu i Los Angeles

GÖR: Arbetar som personlig tränare och utbildar sig samtidigt till programledare i Hollywood och använder flitigt sitt instagramkonto @juliafranzen90.

Julia Franzén, 24, lämnade Lerum för Hollywood och förutom att arbeta som personlig tränare utbildar hon sig till programledare på andra sidan Atlanten. I helgen var hon en av alla som festade på Playboy mansion.

Det är inte första gången som Julia Franzén bjudits in, eller godkänts kanske man ska säga. Tjejer som vill komma får anmäla sig genom Facebook för att sedan se om de blir godkända efter att bedömarna tittat på deras nytagna bilder. Killarna får betala 1500 dollar.

"Vet hur mitt yttre uppfattas"

Och, ja, det är avklätt och naket, berättar Julia Franzén. Men trots att många rynkar på näsan åt både Playboy och kanske också åt hur hon själv ser ut ser hon inte hur hennes deltagande skulle inkräkta på hennes kamp som feminist.

– Jag vet hur mitt yttre uppfattas och vilka fördomar det skapar, men jag skiter verkligen fullständigt i det. Jag vet ju vem jag är och jag älskar att krossa fördomar som folk har om mig. Om jag skulle ändra mitt utseende för att bli tagen på allvar så ger jag upp min kamp om feminism, säger hon till GT.

Vidare berättar hon om hur stora delar av Palyboy mansion förvandlades till ett spökhus av rang under festen och om hur oglamoröst det är att ta sig dit.

– Alla träffas i ett kvavt parkeringshus där det är stenhård kontroll av biljetter och innehåll av väskor. Därifrån går det shuttlebussar upp till mansionet, så även fast vi åker limousine till parkeringshuset får vi inte ta den ända fram till mansionet.

Blir fler Playboy-fester

På festen fanns förutom Lerumstjejen både Paris Hilton, flera kända modeller och, så klart, Hugh Hefner. Och trots att det kanske sticker i ögonen på andra har Julia Franzén inga som helst planer på att tacka nej till nästa Playboy-event.

– Ibland lockar det att färga håret brunt och framhäva brösten lite mindre. Men direkt tänker jag: Nej! Det är ju så här jag vill se ut, detta tycker jag är snyggt. Det är väl det som är feminism? Att man ska få se ut precis hur man vill som kvinna och ändå bli tagen på allvar, säger Julia Franzén.