Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Höjdpunkterna i Göteborgs nöjesliv

Nyårsfirande, mellandagspartyn och en massa annat kul. Bara för att julen sänkt sig över oss betyder inte det att nöjeslivet avstannar i Göteborg. För den som vill dansa, lyssna på musik eller bara hänga med folk finns det en hel del att välja mellan fram till nyår.

1. Otto Knows på Trädgår'n

Foto: PELLE T NILSSON / STELLA PICTURES - PELLE T NILSSON

På juldagen kommer Otto Knows till Trädgår'n för alla de som är sugna på att dansa bort julmaten. Med hits som ”Million Voices” och  ”Back where i belong” har Otto Knows slått igenom brett. Dessutom kommer nog remixen av Håkan Hellströms ”Din tid kommer”  glädja göteborgarna.

2.  Julparty med "Clandestino" på Oceanen

Foto: Pressbild

Den 25 december bjuds det även på "Julparty" på Oceanen i "Clandestino" och "Addis Dakar". Bakom skivspelaren står bland andra "DJ Nessa" eller rättare sagt Vanessa Ansah-Pewudie som lär bjuda på en blandning av massa olika härliga influenser. 

3. "Schtunk" på Lorensbergsteatern

Foto: Pressbild/Henrik Kokko

"1 2 3 Schtunk" kommer till Göteborg i mellandagarna med föreställningarna, "Rasken", "Rid i natt!" och sist men inte minst "Ett Drömspel". Det lär bli helt annorlunda tolkningar av dessa klassiker och med en hel del skratt förstås.


4. "A tribute to Lemmy Kilmister" på Sticky Fingers

Foto: TIM ANDERSON/REX/SHUTTERSTOCK / TIM ANDERSON/REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES

Medlemmar ur band som "In Flames, "Hardcore superstar" och "Avatar" är bara några av dom som samlas för att den 28 december hylla en av hårdrockens största stjärnor, Lemmy Kilmister. Motörheads frontfigur avled i cancer 2015 och överskottet från entrén den här kvällen går oavkortat till Cancerfonden.


5. Nyårsfirande på Götaplatsen med Emma Knyckare

Foto: KITTY LINGMERTH

För er som vill fira in det nya året i sällskap med andra är Götaplatsen ett perfekt val. Emma Knyckare med sällskap kommer bjuda på en riktig show med bland annat systrarna Bianca och Tiffany Kronlöf på storbildsskärm. Det blir dessutom en nyskriven nyårstext av Emil Jensen tolkad av "Familjen Kaos".