Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hittade pojkvännens "huvud" i kylskåpet

Nja, Tidaholmsparet Carina Rehn, 30, och David Fagerberg, 27, gillar att skoja med varandra. Åtminstone gillar David att skoja med Carina. Hans senaste skämt med sambon har blivit en viral succé på nätet, och bilden som Carina lade ut på Facebook har i skrivande stund gillats över 13 000 gånger.

Carina Rehn, 30, öppnade kylskåpet – och fick en smärre chock.

Där låg nämligen hennes pojkväns huvud, intryckt i en burk.

Historien var dock ingen skräckhistoria – utan ett skämt från pojkvännen. Nu sprids historien och gör succé på sociala medier.

– Jag suger på karamellen för att kunna ge igen, säger Carina Rehn till GT.

Ett huvudlöst skämt? Nja, Tidaholmsparet Carina Rehn, 30, och David Fagerberg, 27, gillar att skoja med varandra. Åtminstone gillar David att skoja med Carina.

Hans senaste skämt med sambon har blivit en viral succé på nätet, och bilden som Carina lade ut på Facebook har i skrivande stund gillats över 13 000 gånger.

Det hela började med att hon ombads hämta en snus i kylskåpet...

– David håller jämt på att skrämma mig, han brukar filma och ha roligt åt det. Just den här gången bad han mig hämta en dosa snus i kylskåpet. Men när jag öppnade kylen fick jag panik, berättar Carina för GT.

Och reaktionen var förståelig – för i kylskåpet låg Davids huvud i en burk.

– Det var en ny grej som jag tittade på, och när jag såg ordentligt fick jag helt panik. Gud, vad jag skrek! Jag flög en meter bakåt och behövde nästan hjärtstartare, och i början såg jag inte att det var hans ansikte, utan bara ett huvud, berättar Carina, som snart skulle börja skratta i stället.

"Helt galet"

I kulisserna avslöjade nämligen Davids skratt att det hela var ett skämt. Inspirationen till det skräckinjagande skämtet hade han fått på en hemsida. Han hade kopierat sitt ansikte i kopiatorn, skrivit ut det på fotopapper och lagt det i en burk, tillsammans med vatten och grön karamellfärg.

Sådant är vardagsmat, hemma hos paret i Tidaholm.

– Ja, jag skrattar ihjäl mig varenda dag här. Vi håller på hela tiden, berättar Carina som beskriver chocken som en "blackout".

Hon lade sedermera ut bilden på sociala medier, och antydde att hon "fått nog" av sin pojkvän. Att bilden fått så stort genomslag – och bland annat hamnat på amerikanska skämtsajter – tycker de båda är roligt. Bland annar har historien också uppmärksammats av Jönköpings-Posten.

– Det är helt galet, när jag lade ut den så skämtade jag bara, att han spelar för mycket Fifa och att jag hade fått nog. Men gillningarna tickade bara in och klingade hela kvällen, det är över tusen kommentarer. Vi har skrattat åt dem och det är kul, säger Carina Rehn.

Ska hämnas

I Halloweentider kommer hon för övrigt att ge tillbaka på sin pojkvän. Och hon lovar att hämnden kommer att hamna på sociala medier också.

– När jag väl hämnas kommer det att hamna ute på nätet, men vad jag ska göra har jag inte kommit fram till än. Jag suger än så länge på den här karamellen, berättar hon.