Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Helenas kärleksbeslut – efter åren som singel

Helena Hysén letar inte aktivt efter en ny livspartner – men hon är öppen för att finna kärleken igen.Foto: HENRIK JANSSON
”Jag skulle vilja känna 'wow' i magen”, säger Helena Hysén.Foto: HENRIK JANSSON

Drygt åtta år har gått sedan hennes infekterade uppbrott från Glenn Hysén.

Helena Hysén letar inte aktivt efter en ny livspartner – men hon är öppen för att finna kärleken igen.

– Jag skulle vilja känna ”wow” i magen, säger hon.

I tv-serien ”Hyséns” på Kanal 5 visar Glenn Hysén, 59, upp sin vardag med sambon Camilla Lendott, 50, i Göteborg.

Samtidigt har tittarna kunnat följa hans exhustru Helena Hysén, 57, som fotbollsprofilen var gift med i 27 år innan de båda gick skilda vägar sedan det på julafton år 2010 uppdagades att Glenn varit otrogen.

Glenn Hysén och Camilla Lendott visar upp sin vardag i tv-serien ”Hyséns” på Kanal 5.Foto: HENRIK JANSSON

Helena Hysén är i dag singel. Hon har tidigare förklarat att hon varit intresserad av en man som hon beskrev som ”en het liten grekisk gud”, men nu säger hon att det är lugnt på kärleksfronten.

– Jag drömmer inte och jag letar inte. Jag är realist, säger Helena Hysén.

Vad innebär det?

– Att händer det så händer det.

Helena Hyséns kärleksbeslut

Men även om Helena Hysén trivs med att inte vara i ett förhållande skulle hon inte stänga igen kärlekens portar om de väl skulle öppnas på nytt.

– Jag har det bra, men självklart skulle jag vilja känna ”wow” i magen igen. Jag har det bra, men man vill liksom ha ”wow-känslan”, säger Helena Hysén, och fortsätter:

– Men jag är kanske kräsen. När inte alla bitar faller på plats är det ingen idé.

När Glenn och Helena träffades var han hennes drömman, har hon konstaterat. Helena Hysén, som sagt att hennes förre makes otrohet ”nästan krossade henne”, har dejtat men inte hittat någon som hon vill dela resten av sitt liv med.

– Det är klart att jag har dejtat och ätit middagar och det ena med det andra. Men det är ingen som har fått mig dit så att man kan känna att man vill ha tvåsamhet om man säger så. Nej, det är ingen, har Helena Hysén sagt.

Helena Hysén, här tillsammans med hennes och Glenns gemensamma dotter Annie Hysén.Foto: TOMMY HOLL/IBL

Helena Hysén om tv-serien

Hon tycker att hon, genom sin medverkan i tv-serien, kunnat visa upp vem hon verkligen är.

– Jag har blivit dömd på förhand, att jag är sådan och sådan och sådan. Det har varit mycket på grund av att jag stått bakom Glenn hela tiden. Men nu har jag kommit ut ur skalet och visat att ”så här är jag”. Jag kan inte bli älskad av alla, men för mig är det en skön känsla att visa det. Att våga vara mig själv. Jag är som det är, säger Helena Hysén.