Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här minglar kändisarna på Toftbys bokrelease

Johanna Toftby i tårar – utsatt för nätterror i tio år
Johanna Toftby, 46, höll bokrelease på onsdagskvällen. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Mängder av människor kom för att fira boksläppet. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Johanna Toftby. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Johanna Toftby släpper sin nya bok ”Middag hos mig”. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

Full fart och kändistätt på bloggaren Johanna Toftbys bokrelease på Blackstone i Göteborg.

Med sin nya bok ”Middag hos mig” delar hon med sig av sina bästa recepttips och hur man styr upp en högtid – med små medel.

Hon berättar även om de svåra tiderna i livet.

– Boken blev som en terapi för mig och allt jag har gått igenom, säger Johanna Toftby.

Onsdagskvällen på restaurangen Blackstone i Göteborg bjöd på ett kändistätt mingel inför bloggaren Johanna Toftbys bokrelease av den nya boken ”Middag hos mig”.

Glenn Hysén tillsammans med frun Camilla Lendott Hysén befann sig på bokreleasen, liksom den tidigare fotbollsdomaren Anders Frisk och hans fru Erika Frisk.

Också Alcazar-sångaren Magnus Carlsson tillsammans med sin man Mats Carlsson var på plats.

Även Göteborgskomikern Jesper Odelberg minglade runt på Blackstone.

Delar med sig av sina tips

I boken delar Johanna Toftby, 46, med sig av sina bästa tips för att få till de perfekta högtiderna med små medel.

– Som tidigare ensamstående tvåbarnsmamma var det väldigt tufft och jag hade det svårt. Jag var ledsen över att inte kunna fixa till fredagsmyset för mina barn eftersom jag inte hade råd, säger Johanna Toftby.

Redan då kom idén om boken men det tog ett tag tills den blev verklighet.

– Jag bestämde mig tidigt för att göra något åt det så jag började komma på recept och hur man kan göra på studenter, födelsedagar och julaftnar med små medel, säger hon.

Vilken bok är eran favoritbok?Camilla Lendott Hysén, 50:– Milleniumserien skriven av Stieg Larsson (Män som hatar kvinnor, Flickan som lekte med elden Luftslottet som sprängde), säger Camilla Lendott Hysén.Glenn Hysén, 59:– Jag är ingen bokmal direkt. Men när jag var yngre läste jag alla böckera i serien ”Sagan om isfolket” skriven av Margit Sandemo. De är grymma. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Vilken bok är eran favoritbok?Anders Frisk, 56:– Det blir en riktigt flashback för mig – Tvekampen. Den första boken om Rambo.Erika Frisk, 53:– Dagboken – jag sökte dig och fann mitt hjärta (The Notebook på engelska). Den är fin. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Vilken bok är eran favoritbok:Mats Carlsson, 46:– The Goldfinch skriven av Donna Tartt. Den har flera dimensioner i sig och är djup.Magnus Carlsson, 45:– Dan Browns senaste bok Begynnelse (Orogin på engelska). Jag tycker om hur han skriver och gillar den nya. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN
Vad är eran favoritbok?Jesper Odelberg, 45:– Sandmannen skriven av Lars Kepler. Den är sjukt spännande och jag blev rädd när jag läste den.Jesper Odelberg tillsammans med Charlotte Bergman. Foto: HENRIK JANSSON / GT/EXPRESSEN

”Jag förstörde allt för dem”

Johanna Toftby berättar bland annat om sin tidigare skilsmässa och när hon förlorade ett barn.

– Allt i boken har sin grund från vad jag har varit med om tidigare. Från glädje till sorg, säger hon.

Vad var värst under den här tiden?

– Det var när jag och pappan till mina barn gick isär och blev ensam med barnen. Allting rycktes isär och jag förstörde egentligen allt för dem. Jag ville ju så gärna värna om traditionerna jag växte upp med, men hur skulle jag göra det nu som ensamstående?