Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Här får Tobias Hysén sin Maria: "Bingo"

NYGIFTA. Tobias Hysén och Maria Kaspersson gifte sig i St. Laurentii kyrka i Falkenberg på lördagen.Foto: NIKLAS HENRIKCZON
KYSSEN!Foto: NIKLAS HENRIKCZON
VIGSEL. Bland bröllopsgästerna på Tobias Hysén och Maria Kasperssons bröllop fanns bland annat en rad Blåvitt-spelare. Stefan Selakovic, Tobias Hysén, Hannes Stiller och Mattias Bjärsmyr från vänster till höger.Foto: NIKLAS HENRIKCZON
BUKETTER. Bruden, Maria Kaspersson, tillsammans med sina brudtärnor.Foto: NIKLAS HENRIKCZON
ALLA SAMLADE. Brudparet, brudtärnor, bestman och marskalkar poserar vid kyrkporten.Foto: NIKLAS HENRIKCZON
PEPP. Bröllopsgästerna Jenny Chu, Mikael Örnberg, Anders Rylander och Malin Rylander samlas utanför kyrkan.
STOLT FAR. Glenn Hysén var stolt och glad över sonens bröllop, här tillsammans med gästen Frida.Foto: NIKLAS HENRIKCZON
FANTASTISKT. Åsa Holm, Jakob Johansson, Hjalmar Jonsson och Annika Jonsson tyckte att det var ett fantasiskt fint bröllop.Foto: NIKLAS HENRIKCZON
1 / 9

På lördagen gifte sig Tobias Hysén med Maria Kaspersson i en kyrka i Falkenberg.

Prästen var Liverpoolsupporter och brudparet hann ta en selfie inne i kyrkan.

– Det känns jättebra givetvis, säger en glad Tobias Hysén till GT efter vigseln.

– Han har ju fått bingo, säger pappa Glenn.

Klockan 14 gifte sig Tobias Hysén med sambon Maria i Falkenberg.

– Man har gått och väntat på det. Skönt. Det känns overkligt att det är om två dagar... när vi bestämde oss kändes det som att det var så långt kvar, sa Tobias Hysén till GT tidigare i veckan.

Brudparet strålade av lycka under dagen, och bland bröllopsgästerna fanns bland annat en rad fotbollsprofiler – som Anders Svensson, Stefan Selakovic och Mattias Bjärsmyr.

Pappa Glenn Hysén var glad efter vigseln.

– Det är skitbra, det är klart allting nu, det är suveränt, säger han till GT.

Vigseln hölls i St. Laurentii kyrka i Falkenberg.

– Det var fantastiskt bra, det var avslappnat och kanonbra. Inte det här gamla stela utan det var en modern präst, lite mer avslappnat. Förut var det ju, herregud, man fick inte ens applådera i kyrkan. Men här var allt klockrent, säger Glenn Hysén som skrattande hyllar prästen lite extra:

– Han var helt suverän. En norrman från Brann. Liverpoolsupporter dessutom.

Blev det känslosamt för dig?

– Tyvärr är inte jag den typen riktigt, jag önskar att jag kunde vara det någon gång. Det är inte så att man sitter och grinar, det är klart att jag blir rörd men inte till tårar direkt. Det här är ju glada grejer, det är värre på en begravning, säger Glenn Hysén.

"Som ett brev på posten"

Tobias Hysén och kärleken Maria Kaspersson har varit tillsammans i flera år.

– Det var inte helt oväntat, det har varit ihop i flera år nu och har två barn så det kom väl som ett brev på posten. Så det var ingen större överraskning, men det är kul, säger Glenn Hysén.

Har du gett dem några visdomsord på vägen?

– Jag ska hålla ett tal på kvällen, men jag kan inte avslöja det. Men det kan inte bli några visdomsord för jag har sabbat det två gånger själv, så jag kan inte säga mycket om det. Men det blir nog bra, säger Glenn Hysén.

Han har en god relation till sin sons nyblivna fru Maria.

– Hon var skitläcker i dag, skitfin. Det är helt suveränt. Hon är fantastisk, han har ju fått bingo. Så snälla människor får du inte tag i, och dessutom vacker och bra på alla sätt. Finns inga fel där, säger Glenn Hysén.

Selfie i kyrkan

Självklart var även Tobias och Maria strålande glada efteråt.

– Det känns jättebra givetvis. Det var en vanlig traditionell vigsel. Inte mycket roligare än så. Vi fick med en selfie inne i kyrkan, det är viktigt i dag, sa han.

– Nu är det fest och middag. Det ser jag fram emot.