Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här får Märtha Louise pris – av hollywoodstjärnan

Shaman Durek och prinsessan Märtha Louise på röda mattan under Starlite Festival, där Märtha Louise fick ett pris. Foto: CARLOS DIAZ / EPA / TT / EPA TT NYHETSBYRÅN
Shaman Durek och Märtha Louise under befinner sig på den spanska solkusten. Foto: DARYL HENDERSON / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
Antonio Banderas står bakom den humanitära organisationen Starlite Foundation. Foto: NILS JORGENSEN / I-IMAGES / POLARIS POLARIS IMAGES

Prinsessan Märtha Louise, 47 och hennes kärlek – den andlige ledaren Shaman Durek, 44 – befinner sig på den spanska solkusten. 

Där har de i helgen njutit av en nyfunnen vänskap med Hollywoodstjärnan Anotnio Banderas.

Dessutom har Märtha Louise fått ta emot ett pris.

”Att få ha varit din hedersgäst i Marbella har varit en skratt- och kärleksfylld upplevelse”, skriver Shaman Durek i ett inlägg på Instagram, där han tackar Banderas.

Den norska prinsessan Märtha Louise och hennes pojkvän Shaman Durek har under de senaste dagarna befunnit sig i Marbella på den spanska solkusten.

Men de älskande tu har inte bara njutit av varandras sällskap, i stället har de precis som tidigare i sommar umgåtts med en hollywoodstjärna, något som Svensk Dam tidigare skrivit om.

I juli månad rörde det sig om Gwyneth Paltrow, i helgen var det den spanske stjärnan Antonio Banderas tur.

Shaman Dureks hyllning till Banderas

På sitt Instagramkonto beskriver Shaman Durek upplevelsen tillsammans med Zorro-skådisen.

”Tack Antonio Banderas för ditt värdskap när jag och min flickvän var på besök i ditt vackra hem med dina fantastiska vänner”, skriver Durek.

https://www.instagram.com/p/B1F3QZJAdty/

Utöver skådespeleri är Antonio Banderas också engagerad i humanitärt arbete och vid evenemanget ”Starlite Festival” som hölls under Märtha Louises och Dureks vistelse fick Märtha Louise ta emot ett pris.

Märtha Louise tackar för priset

Prinsessans tackar sin nya vän för äran på sitt Instagramkonto.

”Jag är så hedrad att få ha tagit emot Starlite Foundations pris för mitt arbete som 'en ledare för nya tider'” skriver hon.

https://www.instagram.com/p/B1Gi1Pti-uS/

Också Durek stämmer upp i hyllningskören.

”Tack för att du valde min flickvän prinsessan Märtha Louise som pristagare på din organisations kärlekstillställning Starlite Festival. Att få ha varit din hedersgäst i Marbella har varit en skratt- och kärleksfylld upplevelse, som vi alla behövde i våra liv just nu”, skriver Durek.

Antonio Banderas har varit verksam som skådespelare sedan 1982. För den breda internationella publiken är han känd för sin medverkan i filmer som ”Zorro – Den maskerade hämnaren”, ”Once Upon a Time in Mexico” och ”Spy Kids”.

Dessutom gjorden han den engelska rösten till mästerkatten i stövlar i Shrekfilmerna.