Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Här är Ulrica Messings "kärleksaffär"

GÖTEBORG. Ulrica Messing far omkring som ett yrväder.
Miljardären Torsten Jansson kånkar på en soffa.
Det var full rulle när GT tittade in i "kärleksaffären", tre dagar före öppnandet.
- Det är otroligt mycket jobb, säger Messing.
Intresset har varit stort för före detta socialdemokratiska statsrådet Ulrica Messings heminredningsbutik. Lite för stort.
Hon jobbar från morgon till kväll och pratar samtidigt med nyfikna personer, vänner, journalister.
- Vi gjorde nog 12 avbrott i går och blev fem timmar back! säger Ulrica, ursäktar sig och springer i väg till varuhissen.
Styrelseordföranden i Messings heminredningskedja är hennes nya kärlek Torsten Jansson, miljardären bakom New Wave Group. De har investerat lika mycket var i butikskedjan.

Som en lagerarbetare

Han ska inte vara inblandad i det dagliga arbetet när butiken har öppnat. Men nu lunkar han fram och tillbaka med pallyftaren, bär soffor, lyfter sängar.
Det är svårt att tro att butiken kommer att öppnas redan på fredag, när man ser kaoset.
På Kungsgatan står åskådare med näsorna tryckta mot rutan.
- Det är mycket folk som stannar och tittar och vill prata, det är jättekul, men tiden räcker inte till just nu, säger Ulrica.


Inbjudna gäster

På torsdag kväll ska butiken förhandsvisas för särskilt inbjudna gäster. Samma kväll ska Torsten Jansson delta i en paneldebatt under invigningen av Centre for Retailing på Handelshögskolan. Bli inte förvånade om Torsten Jansson dyker upp i blåställ.
- Det är otroligt mycket jobb nu men det är jättekul, bara vi får till det. Ni har inte lust att hjälpa till? Vi kanske ringer er i panik i morgon... säger Ulrica Messing och skrattar.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!