Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Här är Lisebergs nya skräckhus till halloween

Här är Lisebergs nya skräckattraktion.
Liseberg blir lite mörkare under halloween.
Foto: Liseberg / Liseberg
Totalt fem skräckhus kommer att öppna upp i oktober.
Foto: HANNA BRUNLÖF

Den andra oktober till sjunde november är det halloween på Liseberg. 

Biljetterna släpps på tisdagen den 21 september. 

Nöjesparken bjuder bland annat på ett helt nytt skräckhus. 

Pumpor, slajm festligheter och årets läskigaste nyhet. Det är bara lite av det som Liseberg utlovar när biljetterna till halloweenfirandet släpps den 21 september. 

För de allra minsta kommer kaninlandet bjuda på en ”rysligt rolig” föreställning med Lisebergskaninerna och Måns Tråk i huvudrollerna. Hela landet ska festfixas med pumpor, godis och häxkvastar. 

För de äldre bjuder nöjesparken på en nyhet. Ett nytt skräckhus med namnet ”Korthuset” ska skrämma slag på de allra modigaste besökarna. 

”I det övergivna huset bidar de sin tid. Deras önskan, att skapa det ultimata konstverket. Din högsta önskan, att komma levande därifrån. Ditt öde vilar i kortleken – vågar du dra ett kort?”, så beskriver Liseberg nyheten på sin hemsida. 

Släpper fler biljetter 

För att marknadsföra det nya skräckhuset gjorde Liseberg en film, men den första versionen blev för läskig för att visa, skriver Allt om resor. I stället använder man sig av nedkortat version.

Totalt kommer det finnas fem skräckhus och två skräckområden i den vanligtvis så oskyldiga nöjesparken. 

På sin hemsida skriver Liseberg att man efter att restriktionerna släpper den 29 september initialt kommer släppa tolv tusen biljetter med krav på förbokning online.

Se också: