Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Hannah, 28: Enklare än någonsin att dejta

Hör dejtingcoachens bästa tips i coronatider.
Hannah Östebo, 28, tillsammans med hunden Maj.
Foto: Privat

Influencern Hannah Östebo, 28, är singel och har till sin egen förvåning upptäckt att det känns enklare än någonsin att dejta under coronapandemin.

Och det är något som hennes nära 27 000 följare på Instagram får ta del av i detalj.

– Mina följare har börjat tycka att det är skitkul och jag har märkt att många är rädda för att dejta, säger Hannah. 

I över åtta år har influencern Hannah Östebo rapporterat om sitt liv på Instagram. I dag har hon över 26 000 följare som följer henne i vardagen.

– Jag är sjukt personlig och skriver väldigt mycket om personliga saker i livet. Just nu skriver jag en hel del om dejtingvärlden eftersom jag har märkt att folk inte är så jätteöppna med det, säger Hannah.

Under coronapandemin har hon, till sin egen förvåning, upptäckt att det känns enklare än någonsin att dejta.

– Just nu dejtar man mycket utomhus och ses inte bland mycket människor. Jag tänker mycket på hur man faktiskt dejtar, säger Hannah.

Hannah Östebo har 26 000 följare på Instagram.
Foto: Privat / Privat

”Jag tyckte också det var jobbigt”

Hannahs följare har uppskattat innehållet, berättar hon.

– Jag har inte livestreamat mina dejter precis, men mina följare har börjat tycka att det är skitkul. Av mina 26 000 följare är majoriteten kvinnor och jag märker att många är väldigt rädda för dejting. 

Hannah tyckte själv att det kunde vara svårt för några år sedan, men det har vänt.

– Jag tyckte också det var jobbigt när jag var yngre. Därför började jag dejta mycket för att komma över den rädslan. Jag vill förmedla att det inte behöver vara så laddat. Jag har fått mycket meddelanden från människor som är glada att jag inspirerat dem, säger Hannah.


Hannahs bästa dejtingtips – trots pandemi

Promenera tillsammans

”Promenaddejter tycker jag är jättetrevligt och funkar väldigt bra just nu i coronatider. Jag har också en hund och kan ta med den.”


Våga

”Man måste våga utsätta sig för dejtingvärlden. Om det är en dejt som man går på som inte är trevlig så ska man inte ge upp. Gå på en dejt med någon annan. Världen är full av fina människor.”


Fråga mycket

”Det jag gör för att tycka en dejt är trevlig är att jag frågar väldigt mycket. Om man inte hittar samtalsämnen så googla samtalsämnen. Det bästa är att fortsätta fråga, även om det är ointressant. Även om det är stelt ämne.”Följer inte reglerna om social distansering