Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han fick en stilettklack tryckt in i sin bihåla

BLEV MISSHANDLAD. Mikael misshandlades utanför en restaurang när han firade sin födelsedag.<br>Foto: EFTERLYST

GÖTEBORG. 31-årige Mikaels födelsedagsfirande slutade med en misshandel. Han fick en stilettklack in i kinden som gick ända in till bihålan.

- Det var väldigt synd att när man ska ut och fira sin födelsedag att det kan hända sådant här, säger han i kvällens Efterlyst i TV3.

Det var stängningsdags. Mikael hade firat sin 31:a födelsedag med några kompisar och sin syster på en bar på Magasinsgatan i centrala Göteborg.

När han stod utanför och väntade på sällskapet kom flera personer fram och började sparka och slå honom. Även när han låg medvetslös på marken fortsatte slagen att komma.

Fick spark av kvinna

Enligt vittnen ska han bland annat ha fått en spark av en kvinna. Klacken på hennes sko gick igenom kinden och ända upp i bihålan.

Det första Mikael minns efter misshandeln är att han sitter i ambulansen. Och då blev han chockad av skadorna och allt blod.

- Det var ingen vacker syn att se sig själv så där. Läppen förstörd och blodigt ansikte, säger Mikael i kvällens Efterlyst i TV3 som tar upp fallet.

- Det var väldigt synd när man ska ut och fira sin födelsedag att det kan hända sådant där.

Satte djupa spår

Händelsen inträffade 27 april. Och enligt Efterlyst är endast en 20-årig kvinna misstänkt för misshandeln. En sko med 15 centimeter hög stilettklack har skickats på teknisk analys.

I kvällens Efterlys vill polisen ha hjälp med fler vittnesuppgifter.

- Det finns massvis med restauranger och barer i närheten så jag är övertygad om att det är någon som har sett något mer, säger Anders Lycke från polisen i Västra Götaland, till Efterlyst.

Hos Mikael har misshandeln satt djupa spår.

- Man går runt och ser sin spegelbild och ärret det lämnat kvar. Det är inget kul det. Jag hoppas att folk vågar ringa in och lämnar sina vittnesmål om de vet något.