Under tisdagen väntas Nöjet Konsert AB skicka ut ett pressmeddelande där man presenterar två akter som ska till Varberg i sommar. Foto: Anders Ylander
Under tisdagen väntas Nöjet Konsert AB skicka ut ett pressmeddelande där man presenterar två akter som ska till Varberg i sommar.  Foto: Anders Ylander

Håkan Hellström till Varberg i sommar

Publicerad

I juli spelar Håkan Hellström på societetsparken i Varberg.

Det avslöjar hn.se.
- Det kan jag varken bekräfta eller dementera, säger Peter Gustavsson på Societén till hn.se

Det är redan klart att artister som Smokie, Sladem Sweet och Ulf Lundell kommer spela i Varberg till sommaren. Enligt hn.se kommer också Håkan Hellström med all sannolikhet till Varberg i juli.

Enligt hn.se är societetsparken bokad till den 26 juli och det är då popstjärnan ska uppträda.

- Hehehehe, det kan jag varken bekräfta eller dementera. Det är ett arrangemang av Nöjet och inte vår konsert, säger Peter Gustavsson på Societén till hn.se.

Spelade i Varberg 2011

Under tisdagen väntas Nöjet Konsert AB skicka ut ett pressmeddelande där man presenterar två akter som ska till Varberg i sommar. En av dessa lär alltså vara Håkan Hellström.

Håkan Hellström spelade på Societéns utomhusscen 2011.

Johan Sköld
Johan Sköld

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER