Gyllene tider mer än en favorit i repris

Publicerad

Gyllene Tider på Ullevi i kväll är mer än en favorit i repris.

Nu ska succén från 2004 års spelning på Ullevi överträffas.

2004 fyllde Gyllene Tider, popbandet från Halmstad, 25 år och firade med turnén "GT25 sommarturné 2004" och spelade då på Ullevi spelade de inför nästan 60 000 åskådare den 7 augusti.

Nu firar de sitt 34-årsjubileum med albumet " Dags att tänka på refrängen" och en Sverigeturné och mycket talar för att den fantastiska publiksiffran från 2004 på Ullevi slås i kväll.

In i det sista säljs biljetter. Sommartider är Gyllene Tider-tider och publiktrycket är stort.
- Vi har sålt en hel del biljetter de senast dagarna och säljer under hela fredagen, säker Kim Halling på Live Nation till GT.SE.

18.00 öppnas grindar till Ullevi.
Jazz och popsångerskan Linnea Henricsson - också hon från Halmstad - agerar förband och öppnar konserten

Efter henne går Gyllene Tider på scen.
Per Gessle (gitarr, sång), Mats "MP" Persson (gitarr), Anders Herrlin (bas), Göran Fritzon (keyboard, farfisa) och Micke "Syd" Andersson (trummor) kommer laddade efter spelning den 7 juli i Lysekil.

Åke Lundgren
Åke Lundgren

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER