Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gunhilds egna ord om separationen

Niklas Svensson träffar den norske hotellmagnaten.
Foto: GEJO FOTO, SWEDEN / /GEJO.SE/ALL OVER PRESS GÖRAN JOHANSSON
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

På söndagskvällen kom nyheten att Petter och Gunhild Stordalen valt att gå skilda vägar.

Nu har de båda lagt ut kommentarer på sina respektive Instagramkonton.

”Vi kanske går skilda vägar men vi kommer alltid ha varandras ryggar – som bästa vänner och hängivna supporters” skriver Gunhild.

På söndagen släppte Petter Stordalen, 56, och Gunhild Stordalen, 40, ett gemensamt uttalande att de separerar efter nio år som gifta.

– Det känns konstigt att lämna information om något så privat, men för att undvika rykten och spekulationer väljer vi att vara öppen om att vi från mitten av november kommer att flytta isär.

Petter och Gunhild Stordalen gifte sig 2010 – och har varit ett par i 14 år.

– Vi har stått sida vid sida i stora upp- och nedgångar, vilket innebär att vi alltid kommer att ha en unik relation. Men vi har båda jobbprojekt som har gjort att vi tittar mindre på varandra. Tillsammans har vi kommit fram till att vi vill ha tid att göra det vi brinner för var för sig. Vi är fortfarande bästa vänner och stöder varandra, sa Gunhild Stordalen i uttalandet.

Egna orden på instagram 

Nu har båda makarna lagt ut var sitt uttalande på sina respektive konton på Instagram.

”Tack för alla era godhjärtade önskningar. Vi kanske går skilda vägar men vi kommer alltid ha varandras ryggar – som bästa vänner och hängivna supporters” skriver Gunhild och har lagt upp en bild på sig och Petter där de båda ser glada ut. 

https://www.instagram.com/p/B4w0xpghmTy/

Petter, som lade ut sitt inlägg ett par minuter efter Gunhild, skriver:

”Tusen tack för alla era fina meddelanden, stöttning och omtanke de senaste dagarna. Det värmer. Det går bra för oss båda” 

https://www.instagram.com/p/B4w00kDjIP0/

Paret betonade i det gemensamma uttalandet att de skiljs åt som vänner.

– Gunhild är mitt livs kärlek, och detta förändrar inte mitt engagemang för henne. Vi kommer fortsätta stödja varandra också i framtiden, sa Petter Stordalen.

– Vi har haft 14 fantastiska år tillsammans, sa Gunhild Stordalen.

Enligt uppgifter till norska VG ska en viktig orsak till separationen vara att paret på grund av sina respektive jobb, som innefattar mycket resande, gjort att de kommit ifrån varandra.

Petter och Gunhild Stordalens förhållande blev offentligt 2006, två år senare friade Petter och ytterligare två år senare ägde bröllopet rum. Det var ett riktigt sagobröllop som gick på miljonbelopp och där gästerna flögs till Marocko.

Hör Petter Stordalen berätta om köpet av Ving.