Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Grov misshandel vid Bandidos klubblokal

Det var en kväll i början av februari som misshandeln ägde rum utanför Bandidos klubblokal i Karlstad. Offret blev körd i taxi till sjukhuset där han uppgav att han ”ramlat och slagit sig”. Foto: Sean Gallup

En person misshandlades svårt utanför Bandidos lokaler i Karlstad.

Minst tre personer deltog i misshandeln.

Nu har en Bandidosmedlem anhållits för misshandeln, skriver Värmlands Folkblad.

Det var en kväll i början av februari som misshandeln ägde rum utanför Bandidos klubblokal i Karlstad. Detta har polisen slagit fast efter att de gjorde en husrannsakan i lokalerna och hittade blodspår i snön utanför grinden till lokalerna.

Den misshandlade mannen har varit mycket förtegen kring händelsen men misshandeln ska ha inletts med ett batongslag över munnen för att sedan följas av fler batongslag. Mannen föll till marken och minst tre personer fortsatte misshandeln med sparkar och slag, skriver Värmlands Folkblad.

Ramlat och slagit sig

Mannen blev liggande på marken men fick senare hjälp med att ta sig till en taxi och den hjälpande personen uppmanade taxichauffören att köra till akuten eftersom offret "hade ramlat och slagit sig".

Den misshandlade mannen ville inte göra en polisanmälan utan hävdade att han var i området för att vara med på en fest. Men det handlade inte om hos Bandidos, utan hos någon annan. Han har också berättat att överfallet mot honom skedde på väg till en busshållplats och han kunde inte lämna signalement på männen.

Efter polisens husrannsakan bedöms att misshandeln ägde rum utanför Bandidos lokaler och några dagar senare anhölls en Bandidosmedlem i sin frånvaro. Han greps ett dygn senare och är tidigare känd av polisen.

– Jag har inga kommenterar annat än att den personen är frihetsberövad, säger förundersökningsledare Niclas Wargren, till Värmlands Folkblad.

Mannen är nu misstänkt för grov misshandel men nekar.