Gravid kvinna i trafikolycka på E4

Publicerad

En gravid kvinna har varit inblandad i en singelolycka på E4 i närheten av Gränna, skriver JP

Bilen körde in i mitträcket i norrgående körfält och olyckan orsakade stora trafikstörningar.

En kvinna i 30-årsåldern fördes till sjukhus för kontroll.

Singelolyckan inträffade vid halv ettiden på måndagen.

Enligt larmet körde bilen in i mitträcket i norrgående körriktning. Polisen sa inledningsvis att det var stora trafikstörningar på platsen.

Mitträcke skadades vid olyckan

–  Det är ett fordon som gått in i mitträcket. Mitträcket är skadat och anledningen till att vi stängt av i norrgående riktning är att mitträcket står ute i trafiken.

– Det är rörigt där ute. Det står stilla helt i norrgående riktning. I södergående riktning är ena körfältet avstängt. Det är väldigt begränsad framkomlighet just nu, säger Åsa Willslund.

 

LÄS MER: Stora trafikstörningar efter olycka 

 

Vid 14-tiden ska trafikläget i stort ha återgått till det normala.

–  Bilen är bärgad från platsen och framkomligheten ska vara i stort sett normal. Det är lite städning som återstår, säger Fredrik Kliman, presstalesperson för polisen i region Öst. 

Enligt JP ska en gravid kvinna ha varit inblandad i olyckan. Hon ska ha stått utanför bilen efter att olyckan ägde rum.

Kvinna fördes till sjukhus

En kvinna, som är i 30-årsåldern, fördes till sjukhus för kontroll.

–  Hon är avförd med ambulans till sjukhus. Men hon ska inte ha varit skadad utan har förts till sjukhus för kontroll, säger Fredrik Kliman.

 

LÄS MER: Två kvinnor förda till sjukhus efter två separata spårvagnsolyckor 

 

Bärgare beställdes till platsen för att frakta bort fordonet.

Erik Göthlin
Erik Göthlin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER