Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Göteborgskomikern ska nu bli rockstjärna

Per Andersson ersätter Johan Rheborg i Rock of Ages.
Foto: Rickard Nilsson

GÖTEBORG. Nu ska göteborgskomikern Per Andersson bli rockstjärna!

Det är klart att han ersätter Johan Rheborg i musikalen "Rock of Ages" som kommer till Göteborg med premiär på Rondo 23 januari 2014.

Medan Rheborg flyttar till Indien för att regissera sin första biofilm.

"Rock of Ages" med hits av bl.a Poison, Journey, Guns n ́Roses, Bon Jovi, Europe, Twister Sister och Whitesnake har gått för fulla hus på China i Stockholm sedan i vintras.

Eftersom Johan Rheborg är på väg att flytta till Indien för att regissera bland andra David Batra och Johan Glans i en långfilm, skulle uppsättningen egentligen läggas ner nu efter nio månader.

"Krävs en speciell begåvning"

Men Per Andersson tar över efter Rheborg redan i Stockholm. Övriga medverkande är Joacim Cans från Hammerfall, Gladys del Pilar, Peter Magnusson och Kee Marcello. Rock of Ages förlänger alltså från 25 oktober till 7 december på China Teatern i Stockholm och flyttar sedan till Rondo i Göteborg.

Regissören Anders Albien är tacksam över Per Anderssons inhopp och förklarar:

– Det krävs en speciell begåvning för att både ha glimten i ögat och samtidigt kunna golva publiken med alla helvilda hits, säger han.