Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Glenns bröllopsfeber – oväntat tal till bruden

Glenn Hysén, pappa till Alexander Hysén, som gifte sig med bruden Sandra Ukalovic, höll ett galet tal - mest riktat till bruden.

Glenn Hysén höll ett galet tal till brudparet som innehöll både kärlek och fräckheter.

– Det var totalt värdelöst, men det roliga är att vara med, säger han.

Glenns tal:

Jag har varit gift två gånger. Det har gått helvete varje gång.

Jag önskar er all lycka i världen. Sandra, Alexander var är du, fy fan vad gott det är att se er. Ni passar ihop, även om du är dvärg.

Det var något mer jag skulle säga, men jag har glömt av vad det var. Ni är så goa, jag vill bara ta på dig. Men det blir ju inavel.

Vad är det för likhet mellan Bingolotto och Loket? Inavel.

Ha det gött.

Det var en stor dag för Glenn Hysén när första barnet gifte sig. Att hålla tal var varken någon han såg fram emot eller hade planerat.

Först ut av alla ställer han sig upp och inleder med att berätta om sina egna två äktenskap, som båda slutat i skilsmässa.

– Jag har varit gift två gånger. Det har gått helvete varje gång. Jag önskar er all lycka i världen. Fy fan vad gott det är att se er, sa Glenn i sitt tal.

 

Efteråt: "Totalt värdelöst"

Sin svärdotter kallade han för dvärg och gav henne en fräck kommentar.

– Jag vill bara ta på dig. Men det blir ju inavel, sa han.

Efteråt är han själv hård i bedömningen av talet.

– Det var jättedåligt, totalt värdelöst. Jag hade inte förberett mig. Men det spelar ingen roll. Det roliga är att vara med.