Fyra gripna för misshandel utanför pub i Göteborg i natt

Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen, säger att bra polisarbete tillsammans med bra signalement gjorde att fyra män kunde gripas på plats.
Foto: HENRIK JANSSON
– Vi har kameraövervakning på Avenyn, så vi kommer säkert att kunna se mer detaljerat vad som händer där, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen.
Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL

Natten mot tisdag greps fyra män, misstänkta för misshandel av två personer utanför Lilla London i centrala Göteborg. Inga allvarliga skador ska ha åsamkats. 

Klockan halv ett natten mot tisdag misshandlades två män utanför Lilla London i centrala Göteborg. 

– Vi vet inte riktigt de bakomliggande orsakerna, men vi har kameraövervakning på Avenyn, så vi kommer säkert att kunna se mer detaljerat vad som händer där, säger Christer Fuxborg, presstalesperson vid polisen. 

Slagsmålet utspelade sig mellan de två och fyra andra män. 

– De två blir slängda till marken och får bland annat ta emot sparkar och slag. Den ena blev omplåstrad av ambulanspersonal men behövde inte åka med till sjukhuset, säger Christer Fuxborg. 

De fyra männen är gripna. 

– Bra polisarbete ihop med bra signalement gjorde att vi efter en kort jakt kunde gripa samtliga. De sitter kvar i högsta grad, säger Christer Fuxborg. 

TV: Så många brott anmäldes i Sverige 2020

Brottsstatistik 2020 från Brottsförebyggande rådet (Brå)