Fördes till sjukhus efter truckolycka

Publicerad

En man har förts till sjukhus efter en arbetsplatsolycka i Viared utanför Borås.

Enligt polisen ska en truck kört över mannens fot.

– Vi har varit på plats och skrivit en anmälan om arbetsplatsolycka, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst. 

Larmet om olyckan kom in till SOS Alarm klockan 11.11 på tisdagsförmiddagen.

Enligt polisen ska då en anställd på DHL:s terminal i Viared utanför Borås fått foten överkörd av en truck.

– Jag har inga uppgifter på skadeläget men mannen ska ha hämtats av ambulans, säger Ulla Brehm.

Fördes till sjukhus

Mannen ska ha förts till sjukhus för vård men skadeläget ska som sagt vara oklart. Polisen kallades också till platsen för att utreda händelsen.

– Det gör vi alltid när det har hänt arbetsplatsolyckor. Det är för att utreda om något brott har begåtts i samband med olyckan, säger Ulla Brehm, polisens presstalesperson i region Väst.

Relaterade ämnen
Love Hansen Siilin
Love Hansen Siilin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER