Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Kvinna skadad – föll av stulen motorcykel

En kvinna har skadats sedan hon trillat av en motorcykel.

Det var när motorcykeln framfördes på en cykelväg som föraren fick väja för en cyklist som olyckan inträffade.

– Observationer på motorcykeln tyder på att den är tillgripen, säger, Carl Johan Främling, jourhavande förundersökningsledare vi polisen i Trollhättan.

Larmet om olyckan i Kronogården i Trollhättan kom in strax före klockan 19 på fredagskvällen. Enligt de första uppgifterna ska en flicka i tioårsåldern blivit påkörd i – det visade sig inte stämma.

– Den här motorcykeln har väjt för flickan och då har den kvinnliga passageraren på motorcykeln trillat av. Flickan blev inte träffad som tur var, säger Carl Johan Främling.

Kvinnan ska då ha klagat på smärta i en höft varpå föraren valde att slå larm till SOS. Men innan polis kom till platsen ska föraren ha försökt gömma undan motorcykeln som man misstänker är stulen.

– Men den lyckades patrullen snabbt leta upp och observationer på motorcykeln tyder på att den är tillgripen.

Beslagtog motorcykeln

Den kvinnliga passageraren fick föras till sjukhus med ambulans med lindriga skador. Föraren förhörde på plats av polispatrullen.

– Han är misstänkt för stöld alternativt häleri och olovlig körning då han saknade körkort. Sen det tredje brottet är då att han kört på den här cykelbanan.

Polisen beslagtog motorcykeln och släppte mannen på fri fot efter förhör.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!