Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flera bråk i natt – fyra till sjukhus

Så många brott anmäldes i Västsverige 2018.

Flera våldsamma fall av misshandel ägde rum i Västsverige under natten mot lördagen.

Totalt har fyra personer förts till sjukhus efter bråk i Göteborg, Falkenberg och Kungälv.

Vid midnatt natten mot lördagen larmade polis och ambulans till Bellmansgatan i Göteborg. Larmet gällde ett bråk, och en skadad man skulle ligga på marken.

Polis hittade den skadade mannen, som hade blivit knuffad och slagit i huvudet i fallet. Polisen har upprättat en anmälan om misshandel.

En dryg timme senare, klockan 01.24, larmades polis till en adress i Falkenberg efter ett larm om ett bråk med ett flertal personer inblandade. En person uppgavs blöda i ansiktet. När polis anlände till platsen så påträffades två skadade personer som fördes till sjukhus. Någon misstänkt gärningsperson fanns inte kvar.

Ingen gripen

Något senare, vid 03-tiden, larmades polis och ambulans till nästa misshandel. Den här gången på Posttorget i Kungälv. En man fick föras till sjukhus. Två gärningsmän uppgavs ha lämnat platsen i samband med misshandeln. 

Ingen person hade under lördagsmorgonen gripits misstänkt för någon av de tre incidenterna.