Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Flera personer i slagsmål på E4 – andra bilister larmade

Under 2018 anmäldes drygt 1,5 miljoner brott i Sverige.

Under natten mot tisdagen fick polisen flera larm om att det pågick ett slagsmål – mitt på E4 i Huskvarna, skriver Jönköpings-Posten. 

– Det var två personer som gett sig på en tredje. De åkte i samma bil. Förmodligen hade bråket börjat i bilen och de stannade till på vägen eftersom bilen stod vid sidan, säger Erik Terneborn, presstalesperson hos polisen i Region Öst, till tidningen. 

Polisen fick samtalen vid halvtretiden under natten mot tisdagen, enligt samtalen var det personer som sprang runt på E4 och bråkade.

Det var tre personer inblandade, två greps misstänkta för grov misshandel och den tredje fördes till sjukhus för att få vård. 

De båda misstänkta anhölls senare.

Samtliga inblandade är i 25-årsåldern, skriver Jönköpings-Posten.  

– Det var två personer som gett sig på en tredje. De åkte i samma bil. Förmodligen hade bråket börjat i bilen och de stannade till på vägen eftersom bilen stod vid sidan, säger Erik Terneborn, presstalesperson hos polisen i Region Öst, till JP.