Krock på E6 orsakade köer

Publicerad

Flera bilar har krockat på E6 i Mölndalpå måndagen. Ingen person ska ha fått några allvarliga skador, men trafikläget på platsen var kaotiskt, enligt polisen.

– Det är helt avstängt i södergående riktning. Vi ska försöka leda om trafiken, säger Peter Adlersson, presstalesperson vid polisen region Väst.

Larmet kom in till polisen vid 20.30-tiden. 

– Enligt larmet är det fyra bilar som är inblandade, eventuellt en lastbil. Det är lite oklart, säger Peter Adlersson.

Ingen ska ha skadats allvarligt vid olyckan, men trafikläget på platsen är problematiskt.

– Det är kaos i trafiken. Det är helt avstängt i södergående riktning och vi ska försöka leda om trafiken.

En personbil och en lastbil kommer att bärgas från platsen.

– Vi ska försöka få bort den så fort som möjligt, säger Peter Adlersson.

Strax efter klockan 21 meddelar polisen att vägen stängts av i båda riktningarna medan bilarna bärgas. Trafiken kommer sen att släppas på växelvis. 

Lovisa Waldeck
Lovisa Waldeck

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER