Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Familjens brev om Fredriks självmord

Fredrik Nordgren, 36, tog sitt liv på anstalten Storboda utanför Stockholm. Familjen är mycket kritiska till Kriminalvårdens hantering.Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL
Pappan Lars Nordgren är mycket kritisk till Kriminalvården och de brister han menar har skett i samband med sonens död. Här vid ett besök vid sonens gravplats i Alingsås.Foto: HANNA BRUNLÖF WINDELL

Trots en rad varningstecken kunde Fredrik Nordgren, 36, ta sitt liv i fängelset. 

Familjen kräver nu en total genomlysning av fallet i ett brev till Kriminalvårdens generaldirektör.

Som förälder till Fredrik vill vi med detta brev en gång för alla få till stånd en total utredning om vad som egentligen hände vår son Fredrik”, skriver familjen i brevet. 

Expressen Premium

Black Friday-erbjudande: Läs Premium gratis hela vintern

Med det här erbjudandet läser du Expressen Premium gratis till den 28 februari 2021. Premium är en tillsvidareprenumeration. Efter gratisperioden betalar du 69 kr/mån. Ingen bindningstid.

Genom att klicka på “STARTA PREMIUM” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Jan Scherman: 10 bästa korvkioskerna i Sverige

Här är korvälskarens favoriter

Utbrottet: ”Ligger du med min fru?”

Tysons ilska mot Trump – sedan blev de vänner

Så många har corona där du bor – här ökar smittan mest

Sök på din kommun • Uppsala, Västerås och Helsingborg i toppen