Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Få nyhetsflödet på Instagram – följ GT!

”Instastories” – snabba flöden där du enkelt kan svepa dig vidare till artikeln, eller läsa de senaste rubrikerna från Västsverige. Foto: Instagram
Sanna Wikström, nyhetschef på GT. Foto: LENNART REHNMAN / GT/EXPRESSEN

Omröstningar, enkäter, härliga bilder, ”dagens göteborgare” – och så klart, de allra senaste västsvenska nyheterna. 

På GT:s Instagram får du mer GT och fler nyheter i dina sociala medier. 

– Det är självklart för oss att finnas på plattformar som våra läsare använder varje dag, säger Christer El-Mochantaf, GT:s chefredaktör. 

Vill du veta hur det gick i Blåvitts senaste match? Ha koll på när nästa ”Studio GT” kommer ut, eller veta före kompisarna att det brinner på Hisingen? 

Förutom GT:s nyhetsapp kan du i så fall även följa oss på Instagram. 

Där får du kontinuerliga uppdateringar och länkar till de senaste västsvenska nyheterna. 

– Vi finns på kontot @gtjustnu och lägger upp målgruppsanpassat material. I appen får man precis alla västsvenska nyheter, men på sociala medier är det ett urval som är gjort för att passa för ”sociala medier-konsumenten”, säger Sanna Wikström, GT:s nyhetschef. 

Dagens Göteborgare – läs om den på GT:s Instagram.
Christer El-Mochantaf, chefredaktör på GT. Foto: HANNA BRUNLÖF / GT/EXPRESSEN

Lättsamt nyhetsflöde

På GT:s Instagram kan man, förutom att se nyhetsrubriker, också hitta ”Dagens göteborgare”. Varje vecka läggs det ut bilder på slumpmässigt utvalda personer som har stannats på stan. Där berättar de kort om sig själva, sina drömmar och vad de gör om dagarna. 

En inblick i en göteborgares vardag, på Västsveriges kvällstidning. Dessutom bjuds på vimmel från de stora evenemangen och konserterna i Göteborg. 

– Det är ett väldigt lättsamt sätt att ta till sig nyheter på eftersom man bara ser rubriker och snabbt kan bestämma själv om det är något man vill fördjupa sig i. Man får också ett hum om vad som är på gång och är uppdaterad om senaste nytt, säger Sanna Wikström, GT:s nyhetschef. 

Underhållning och nyheter, nytta och nöje – följ GT på Instagram, du också! Ett perfekt komplement för nyhetsappen. 

– Vi förmedlar dagligen Västsveriges senaste nyheter i textform och i tv. Det syns i vår app, i tidningen, på Facebook, på hemsidan. Men ska vi finnas där våra konsumenter finns så är det självklart att vi även finns på Instagram, säger Christer El-Mochantaf, chefredaktör. 

 

GT:s Instagramkonto hittar du här!