Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experten: Det betyder Glenns dröm om Lotta

Glenn Hysén drömde om Lotta Engberg - och vaknade kallsvettig. "Drömmaren blir ilsken om en konkurrent finns "före" (framför) och om för mycket känslor kommer upp", analyserar drömtydaren Louise Minerva-Li.
Foto: Granlund Pictures

Glenn Hysén är verkligen en riktig drömkille.

När han avslöjar sina drömmar visar sig han vara en vinnarskalle.

Åtminstone om man får tro drömtyderskan Louise Minerva-Li.

I fredagens krönika skriver Glenn Hysén om sina många drömmar han har mitt i den intensiva Let's dance-perioden. Det handlar inte om dagdrömmar utan om riktiga drömmar han drömmer om natten.

När Glenn Hysén får ta del av drömtolkningarna skrattar han gott och håller med om tolkningarna som drömtydare Louise Minerva-Li gör.

– Jag har ju alltid fått slita som ett djur, säger han. Jag har aldrig haft någon talang.

Här är drömtydarens analys av Glenn Hyséns drömmar:

■■ Dröm: Satt som vanligt, längst bak i en buss. Några rader framför satt Lotta Engberg med sin make Patrik Ehlersson. Jag började gapa och skrika åt Lotta på temat "din jävla subba". Varför vet jag inte. Patrik vände sig i alla fall om och blängde på mig. Jag vaknade - kallsvettig.

Drömtolkning: Åka buss = färdas genom livet. Lotta Engberg symboliserar både en konkurrent och känslor. Drömmaren blir ilsken om en konkurrent finns "före" (framför) och om för mycket känslor kommer upp.

Glenns kommentar: Nej inte direkt känslor, det enda som är, är att hon tävlar i samma tävling. Det är ingen konkurrens så. Det är dagsformen som avgör.

■■ Dröm: Blev jagad långt ut i skogen av Johan Mjällby, fotbollsspelaren, av alla. Mjällby är i drömmen en vampyr med stora huggtänder. Varför jagade han mig? Han hinner inte i fatt mig innan jag vaknar kallsvettig.

Drömtolkning: Drömmaren jagas av behovet att vara bra, helst bäst. Detta suger energi.

Glenns kommentar: Att vara bäst, det skulle inte vara dumt att vara bäst här. Men det är inget man tänker på.

■■ Dröm: Satt i en bar på en nattklubb och mådde allmänt bra. Då kom Tina Turner, sångerskan, "the queen of rock'n roll", fram och inviterade mig till sitt hotellrum. Vi gick upp längs en lång, lång trappa, men samtidigt som vi kom fram till hotellrummet vaknade jag - kallsvettig. Försökte komma tillbaka drömmen.

Drömtolkning: Känslan av att vilja vinna, bli bäst och komma högst upp är en kamp som tär på krafterna.

Glenns kommentar: Det är alltid vinna, vinna i varenda dröm. Jaha, det ligger väl lite i det. Om man ställer upp på saker så vill man ju göra det bra.

■■ Dröm: Vi fick tre straffar. Liverpoolaren Steven Gerrard satte två och sköt en i stolpen. Att bortalaget får tre straffsparkar på Old Trafford! Har detta inträffat tidigare? Men drömmen handlade om 24 år tillbaka i tiden. När vi stod där 1990 med bucklan. Liverpools senaste Premier League-titel. Jag vaknade - kallsvettig.

Drömtolkning: Drömmen handlar om att vinna titel mot konkurrens. Slutledning: Glenn Hysén är en riktig vinnarskalle.

Glenns kommentar: Det kan jag hålla med om. Jag har ju alltid fått slita med allt jag gjort, jag har aldrig haft någon talang. Jag har ju slitit som ett djur.