Mia Ottosson, 41, gifte sig med den nu 63åriga healern då hans verksamhet var som störst. Foto: Mats Endermark
Mia Ottosson, 41, gifte sig med den nu 63–åriga healern då hans verksamhet var som störst.  Foto: Mats Endermark

Ex-frun: Han är livsfarlig

Publicerad
Uppdaterad
Sexhealerns före detta fru Mia Ottosson, 41, varnar för hans metoder.
- Han är livsfarlig och totalt känslokall, säger Mia Ottosson.
Mia Ottosson, 41, gifte sig med den nu 63–åriga healern då hans verksamhet var som störst. Hon beskriver de kring 600 anhängarna som en sektliknande samling. Nu fruktar hon nya brott.
– Jag var så naiv när jag var tillsammans med honom. Jag förstår inte att han har förtroende att fortsätta heala, säger hon.
Hon beskriver honom som charmig, och livsfarlig.
– Han är manipulativ vilket gör att folk tror på honom.  Han skyr inga medel.
Mia Ottosson skiljde sig i december 2005.
– Man får en klump i magen nu när han har börjat igen. Jag vill bara att folk ska tänka sig för och inte skicka in sin dotter ensam till healing, säger Mia Ottosson.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER