Välfärdsstaten Sverige i september år 2013.
På Åby camping står grävskoporna färdiga att slutföra rivningen av det utdömda området.
Elen och vattnet är avstängt sedan länge. Uppriven asfalt ligger i högar. En byggarbetare jobbar med att riva en stuga med kofot och hammare.
Området påminner lite om de tv-bilder vi sett från slummen i Soweto eller Rio de Janieros favelor.
Fick avslag på ansökan
Det ligger en boll i gruset och några kläder hänger på tork utanför den fallfärdiga campingstugan där den vitryska familjen lever fram sina dagar i väntan på besked om deras överklagande ska gå igenom.
Men om några dagar ska allt vara borta. Några av de sista stugorna körs i väg på lastbil. De andra ska jämnas med marken.
GT har tidigare berättat att familjen, mamma, 28, pappa, 30 och deras dotter på 1,5 år flytt till Sverige från diktaturens och terrorns Vitryssland.
Deras ansökan om uppehållstillstånd avslogs men de överklagade och anförde nya skäl till varför de borde få politisk asyl och i samband med det så kallat verkställighetshinder.
I väntan på domstolens beslut anser migrationsverket att de inte längre har försörjningsansvaret för familjen.
Hänvisas runt
Migrationsverket har tidigare i GT hänvisat till Mölndals kommuns socialtjänst som enligt socialtjänstlagen ska bistå människor som inte har vare sig pengar eller bostad, fram för allt eftersom Sverige drivit igenom en extra skarp skrivning i barnkonventionen.
Men Mölndal vill inte hjälpa. De har avslagit familjens begäran om hjälp. Socialtjänstens chefer säger i samtal med GT att man inte vill kommentera det enskilda fallet men att en familj i en sådan här situation bör överlämna sig till polisen.
Utlänningspolisen, som GT talat med, säger att de inte gör något så länge ärendet är överklagat.
Ett moment 22 som har pågått i en månad.
Vaktmästaren ett stöd
Den vitryska familjen bor i en mögeldoftande uttjänad campingstuga. De har fått hjälp till mat och kläder av GT:s läsare och av några som bor kvar på campingen.
En av dem är Alexander som jobbat som vaktmästare i tio år på Åby camping och nu hjälper till att riva det sista.
- Jag talar ryska och har varit med de här stackarna på migrationsverket och på Mölndals socialkontor. Men ingen vill ta ansvar, suckar han uppgivet.
GT har sökt migrationsverket som lovar att återkomma med en kommentar när någon ansvarig satt sig in i om något förändrats i ärendet.
GT har också utan resultat sökt de ansvariga på socialtjänsten i Mölndal.