En till sjukhus efter krock på E4 – långa köer

Publicerad

En person har förts till sjukhus efter en krock mellan två bilar på E4 i Jönköping.

– Det är mitt i rusningen så vi har jätteköer genom hela stan, säger Tommy Fors, inre befäl vid räddningstjänsten i Jönköping.

Totalt fyra personer var inblandade i olyckan.

Larmet kom in vid 15.30-tiden på fredagseftermiddagen.

– Det är två bilar och fyra drabbade, berättar Tommy Fors på räddningstjänsten.

Det är oklart vad olyckan orsakades av.

– Jag vet inte orsaken, men troligtvis var det någon form av kökrock.

Bilkrock på E4

Räddningstjänsten har jobbat på platsen utan att behöva stänga av något körfält, men trots det är det långa köer.

Båda bilarna kommer behöva bärgas från platsen.

– Det är mitt i rusningen så vi har jätteköer genom hela stan, säger Tommy Fors och fortsätter:

– Men trafiken flyter på och vi väntar på bärgning.

Enligt räddningstjänstens uppfattning ska det inte handla om någon allvarlig olycka. Någon person ska ha klagat på smärtor i nacke och rygg.

Vid 16.40-tiden hade räddningstjänsten lämnat platsen och vägen var helt öppen för trafik.

Relaterade ämnen
Erik Göthlin
Erik Göthlin

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

Mest delat just nu
VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER