En kvinna förd till sjukhus efter krasch

Publicerad

En kvinna fördes på tisdagseftermiddagen till sjukhus i samband med en masskrock på E6 i höjd med Krokslätt i Göteborg.

Tre bilar var inblandade i olyckan.

– Det är i nuläget oklart hur skadad kvinnan är, säger Ulla Brehm, polisens presstalesman i Region Väst.

Larmet om olyckan kom in till polisen klockan 17.04.

– En förare är avförd till sjukhus. Det ska vara en kvinna. Jag vet inte hur skadad hon är, säger Ulla Brehm.

Vad som orsakade olyckan var på tisdagskvällen oklart.

– Vi får ett larm där flera bilar ska vara inblandade i kollisionen, det visar sig vara tre bilar. Hur det har gått till är för tidigt att säga. Exakt vad som hänt kommer att visa sig när vi har talat med alla inblandade, säger Ulla Brehm.

Störningar i trafiken

Polisens presstalesman uppmanar till försiktighet i trafiken vid olycksplatsen.

– Jag vet inte i detalj hur fordonen är placerade. Men är det tre bilar inblandade så blir trafiken påverkad, så man får ta det lite försiktigt där, säger Brehm

Texten uppdateras.

Gustav Sandström
Gustav Sandström

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER