Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

En död i olycka med fyrhjuling i Värnamo

En tragisk olycka med en fyrhjuling inträffade i Värnamo på midsommarafton. Två skadades och en avled när fordonet körde av vägen.

Polisen är även på midsommardagen förtegen om detaljer kring dödsolyckan.

Det var på eftermiddagen, vid 17.38, på midsommaraftonen som ett larm om olyckan i Värnamo kom in till polis och räddningstjänst. Tre personer som färdats på en fyrhjuling hade då av okänd anledning kört av vägen, uppger polisen i Jönköpings län.

En person avled på olycksplatsen och två fördes till sjukhus. En av dem med allvarliga skador, enligt polisens uppgifter. Anhöriga är underrättade om dödsfallet.

På midsommardagen är polisen fortsatt sparsam med att lämna ut information om händelsen.

– Under dagen jobbar vi med att utreda vad det är som hänt, säger Peter Nordengard, vakthavande befäl vid polisen i Jönköpings län.

"Av hänsyn till anhöriga"

Det finns heller ingen ny information om läget med den person som är allvarligt skadad. Polisen vill inte gå ut med några uppgifter om ålder eller kön på vare sig den avlidna eller de skadade personerna.

– Dels på grund av utredningsläget och dels av hänsyn till anhöriga, säger Peter Nordengard.