Efter uppbrottet: Margaux Dietz på röda mattan utan ring

Margaux Dietz med sällskap vid den stora kändisfesten i Göteborg på fredagskvällen.
Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Margaux Dietz med sällskap vid den stora kändisfesten i Göteborg på fredagskvällen.
Foto: FOTO: HENRIK JANSSON
Margaux Dietz har nyligen brutit upp med fästmannen Sean Canning.
Foto: EERO HANNUKAINEN / IBL

Margaux Dietz har tagit av sig förlovningsringen.

När Expressen träffar influencern på stor kändisfest i Göteborg kommenterar hon uppbrottet från Seán Canning. 

– Jag mår bra. 

Stora delar av Stockholms kändiselit har samlats i Göteborg på fredagen. På agendan står en stor fest på avenyn – anordnat av entreprenörsparet Pernilla och Niclas Nyrensten. 

På plats är GT/Expressen som fick en kort pratstund med influencern Margaux Dietz, som nyligen brutit upp med fästmannen Sean Canning. På röda mattan bär hon inte längre den glittrande förlovningsringen som brukade pryda hennes hand. 

Hur har du det efter uppbrottet?

– Det går bra, jag mår bra. Jag har ju min nya man, haha, nä, bara skoja. 

Var det ett gemensamt beslut?

– No comments.

Under fredagen har följarna fått uppdateringar från Margaux Dietz, 31, vistelse i Göteborg. Man har bland annat kunnat se henne äta middag tillsammans med vännerna Victor Frisk och Andreas Gran, som också är inbjudna till den stora festen. 

Det var på tisdagsmorgonen som Margaux Dietz berättade på Instagram att hon och Seán Canning, 31, gått skilda vägar.

Vi är fortfarande bra vänner som tycker om varandra. Men avslut är såklart aldrig enkla”, skrev Margaux Dietz i sin Instagram-story.

Förlovade sig i februari

Det var i januari i år som Margaux Dietz, 31, berättade att hon och Seán Canning, 30, som arbetar inom PR-branschen, var ett par.

Det går åt väldigt mycket tid till att vara kär. Jag har försökt hålla mig ifrån att berätta mer, men det är svårt när man är så glad och älskar någon. Så nu får det räcka, här är han”, skrev Margaux Dietz på sin blogg och visade upp en bild på sin nya kärlek.

”Det jag kan säga är att han heter Sean, vi har suttit ihop ett tag och vi spenderar varje minut som vi kan tillsammans”, fortsatte hon.

I februari friade Seán Canning under uppmärksammade former på en snöig balkong.

”Jag finner inga ord men är världens lyckligaste. Det har gått fort men nu förstår jag att det är lätt om det är rätt”, skrev hon då.