Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Edvin, 10, efterlyser sommarkärleken

Edvin Hamberg, 10, från Strömstad efterlyser Elin som han träffade i somras.Foto: Privat

Vem kan hjälpa Edvin att hitta Elin?

Edvin Hamberg, 10, från Strömstad träffade Elin på en Finlandsfärja i somras. Och sedan dess har han inte kunnat sluta tänka på henne.

– Jag tänker på henne varje morgon och kväll, säger han.

I somras var Edvin Hamberg och hans familj på semester i Finland.

På färjan tillbaka till Umeå såg han en väldigt söt tjej som han inte har kunnat sluta tänka på.

– Det kändes trist att lämna henne. Ända sedan dess har jag tänkt på henne varje morgon och kväll. Jag tyckte om henne ganska mycket och vill gärna lära känna henne mer, säger han.

Skickade efterlysning

När Edvin, ett halvår efter att de träffades, inte kunde sluta tänka på Elin bestämde sig familjen för att försöka hitta henne på något sätt.

De skickade en efterlysning till den finländska tidningen Vasabladet.

– Det var Edvin som föreslog det, säger pappa Ulrik Hamberg.

– Eftersom Elin kom från Vasatrakten så skickade vi en förfrågan till tidningen, och häromdagen fick vi svar att de skulle publicera den.

"Tänker att vi träffas igen"

Det var under en tipspromenad som Edvin och Elin träffades. Hon hade långt, ljust hår och en blå klänning med en blomma i håret.

– Sen hann vi bara säga hejdå innan vi åkte åt var sitt håll. Vi hann liksom inte lära känna varandra.

– Hon var söt och speciell. Det hade varit riktigt kul att se henne igen och jag brukar tänka på att vi träffas och att vi leker ihop, säger han.

En efterlysning har även lagts ut på Vasabladets Facebooksida och nu är vi många som håller tummarna för att Edvin ska hitta sin Elin.

Och Elin, om du läser det här, hör av dig till Expressen på 71717@expressen.se eller på telefonnummer 08-738 30 00, så sätter vi dig i kontakt med Edvin.