Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Durek om kärleken till styvdottern: ”Mirakel”

Durek Verrett och prinsessan Märtha Louise
Foto: DARYL HENDERSON / NTB SCANPIX TT NYHETSBYRÅN
Maud Angelica är Märtha Louise och Ari Behns äldsta dotter.
Foto: Lise Åserud / TT NYHETSBYRÅN

Maud Angelica, 18, är prinsessan Märtha Louise och Ari Behns äldsta barn. 

Nu uttrycker Märtha Louise kärlek Durek Verett sin beundran för Maud Angelica, skriver norska Se og Hør

”Jag är så tacksam mot min älskade Märtha och kära Ari Behn för att de skapade detta mirakel”, skrev han på Instagram till styvdotterns 18-årsdag. 

Författaren och designen Ari Behn fick tre barn tillsammans med den norska prinsessan Märtha Louise. På juldagen 2019 begick han självmord, 47 år gammal. 

Äldsta dottern Maud Angelica, 18, höll ett känslosamt tal på sin pappas begravning. Hon har efter det också fått mycket beröm för sitt sätt att uppmärksamma psykisk ohälsa. 

Prinsessan Märtha Louise har tidigare berättat hur hennes nya kärlek, Durek Verrett, 46, varit en stor hjälp för hela familjen under sorgearbetet.

– Han var den enda som lyckades vara där, var närvarande. Han var väldigt mycket där för barnen den perioden. Att han var där var väldigt viktigt, har hon tidigare sagt i TV 2-programmet ”Helt Harald”.

Durek Verrett: ”Jag älskar dig”

När Maud Angelica fyllde 18 år uttryckte Durek Verrett sin beundran för bonusdottern. 

”I dag fyller min bonusdotter 18 år. Eftersom gränserna i Norge är stängda kan jag inte delta i festligheterna för att fira den här underbara kvinnan ”, skrev han i ett inlägg på Instagram. 

Märtha Louise har tidigare berättat att Durek Verrett utvecklat starka band med alla tre döttrar. 

”Jag är så tacksam mot min älskade Märtha och kära Ari Behn för att de skapade detta mirakel i världen. Endast två själar med rena hjärtan kan ge en sådan gåva till oss alla. Grattis till dagen bonusdotter. Jag älskar dig för allt du är och mer”, avslutade Durek Verrett sitt Instagraminlägg. 

Se också: