Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bryant trippeltoppar lista för tredje veckan

Miriam Bryant är odiskutabel Svensktoppdrottning.Foto: Robert Eklund
"Mello"-artisterna har inte haft en suck mot Miriam Bryant.Foto: Sven Lindwall

För två veckor sedan blev Göteborgsprofilen Miriam Bryant historisk efter att ha trippeltoppat Svensktoppen.

Nu har hon totalcementerat sin dominans när utskåpningen upprepat sig tre veckor i rad.

De Melodifestivalartister som har försökt slå sig in på listan har inte haft en suck.

För två veckor sedan skrev Miriam Bryant, 24, historia när hon inte bara tog hem Svensktoppens förstaplats utan också intog den kultförklarade hitlistans andra- och tredjeplats.

– Jag måste säga att jag tycker de är helt fantastiskt. Det verkar som att Svensktoppsjuryn älskar Miriam, det här är helt ofattbart. Jag har ingen förklaring. Det är bara att inse att hon är jättepopulär och en Svensktoppsdrottning, sa Carolina Norén, programledare och producent för Svensktoppen, till GT då.

– Jag är otroligt stolt och glad över det här, hälsade Miriam Bryant själv via sin agent.

Toppat tio veckor

De som trodde att det kanske rörde sig om en lyckoträff kan nu betrakta sig som överbevisade, efter att Göteborgaren med guldstrupen fortsatt att trippeltoppa listan även de två senaste veckorna. Och detta mitt under brinnande Melodifestival. Miriam har sopat banan med alla "Mello"-aktuella artister som har försökt ta sig in på listan.

"Vi får ingen nykomling, detta trots revansch-chanser för melodifestivalartister som Anna Book och Samir & Viktor. Melodifestivalen märks inte av ännu på listan", skriver Carolina Norén på Svensktoppens sajt.

Det är låtarna "Ett sista glas", "Allt jag behöver" och "One last time" från TV4-programmet "Så mycket bättre" som Svensktoppsjuryn bara inte tycks kunna lyssna sig mätta på.

Miriam har innan hon tog både första-, andra- och tredjeplatsen, legat både etta och tvåa på Svensktoppen sedan slutet av december. Låten "Ett sista glas" har toppat tio veckor i rad.