Bråk på asylboende – person knivskuren

Publicerad

 

En person ska ha blivit knivskuren på ett flyktingboende i Värmland.

Dessutom hotades minst en person på boendet.

– Vi har gripit en person och fört honom till förhör, säger Morgan Connedal, vakthavande befäl vid Värmlandspolisen.

Det var på eftermiddagen under lördagen som larmet kom till polisen.

Det handlar om ett bråk på ett asylboende i Värmland och en person ska ha blivit knivskuren.

– En person är lätt knivskuren och en eller två ytterligare ska ha blivit hotade med kniv av samma person, säger Morgan Connedal.

Personen är lindrigt skadad och vad Morgan Connedal vet kommer det inte att behövas mer än ett par stygn.

Snabbt kunde polisen identifiera en misstänkt. En man i 35- årsåldern greps och är nu misstänkt för grov misshandel och olaga hot.

Den misstänkte är förd till polishuset för förhör.

Polisen vill inte kommentera exakt var den misstänkta knivmisshandeln har skett mer än att det handlar om Sunne kommun i Värmland. De vill heller inte uppge vad som kan ha föranlett bråket.

Texten uppdateras.

 

 

 

 

 

Josefine Olausson
Josefine Olausson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER