Boannons – eller en kontaktannons?

Alicia Hansson hoppas på att hitta en rumskamrat – och kanske också kärleken i sin bostadsannons.
Foto: Privat
Här är annonsen som gör succé på Facebookj – och har genererat i nakenbilder...
Foto: Privat

Är du snygg som fan, charmig och vet hur man fäller ner toalocket? Då är du just den man som Alicia Hansson, 19, söker.

Hennes bostadsannons är snarare en kontaktannons som genererat hundratals svar under det senaste dygnet.

– Man kan väl kalla annonsen en blandning av humor och ett rop på hjälp efter den ickeexisterande idealmannen.

För sju månader sedan packade 19-åriga Alicia Hansson väskorna och lämnade Vallda för au pair-jobb i Spanien. Men inom kort återvänder hon till Sverige och har då planer på att flytta till Göteborg.

Därför la hon ut den kanske mest hyllade (och förbryllande?) bostadsannonsen i en bostadsgrupp på Facebook.

– Av tidigare erfarenhet så kan jag säga att kombinationen snygg, charmig och att man fäller ner toalocket inte är speciellt vanlig. Så man kan väl kalla annonsen en blandning av humor och ett rop på hjälp efter en den ickeexisterande idealmannen, skrattar Alicia Hansson.

Dissade Badoo och Tinder

För det är just det hon söker. Förutom ett boende hoppas hon på en manlig blivande rumskamrat att flytta ihop med efter sommaren. Där hon själv erbjuder sig att städa, laga hans favoritmat, tvätta och hålla ordning på räkningarna.

Hans uppgift? "Att mer eller mindre bara existera".

– Jag tänkte att med lite humor så kanske man kan hitta den rätta. Men jag förväntade mig inte den respons som jag fått. Först tänkte jag att de skulle ta bort annonsen för att de såg den som oseriös, men det är skönt att se att det är fler än jag som inte tar kärlek på så stort allvar.

Alicia Hansson förenar helt enkelt nytta med nöje. Bostad och kanske mannen i hennes liv på köpet. Och det är också därför den spexiga annonsen fick vara på en bostadssida – inte en dejtingsida.

– Jag tänkte att Badoo och Tinder, nej. Jag vet vad det är för människor som hänger där så jag tänkte att seriösa män som är ute och letar lägenhet var bättre att satsa på.

Lite naket

Och ett dygn efter att annonsen publicerades på Facebook har hon hundratals mejl att gå igenom.

– Det är allt från erbjudanden om kärlek som roligt sällskap, en del överkroppsbilder och jag har bland annat fått ett erbjudande att flytta in hos en man och hans dotter. Det är den karamellen jag suger på för stunden.

Sen finns det de som langar fram mer än bara en bar överkropp. Lite naket har det allt dimpt ner i inkorgen – men Alicia Hansson tar det med en klackspark.

– Jag har hittat väldigt många roliga och charmiga människor, men det är lite svårt att ta en fika när jag fortfarande är i Spanien.

Men när hon kommer hem till Sverige så kommer det vara ett arsenal av män att fika med, om hon så önskar, om man ska lita på succéannonsen.

Annonsen – i sin helhet

Hej!

Är du snygg som fan, charmig och vet hur man fäller ner toalett-locket efter dig – KOLLA HIT!

Söker med ljus och lykta efter en manlig blivande rumskamrat/sambo att flytta ihop med någon gång efter sommaren. Kärlek är absolut inget krav!

Jag: städar, lagar din favoritmat, tvättar och håller ordning på räkningar m.m.

Du: Behöver mer eller mindre bara existera.

PM:a!!

Oseriösa män undanbedes!

Puss&Kram