Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Bluffmetoderna som kan lura cancersjuka

Hej, du som tänkte skicka ett mail eller än bättre, ett adresserat kuvert hem till mitt hus med information om alternativmedicinska kurer som kan hela mig. Vet du? Låt gärna bli. För jag tror redan att jag hört alla dårskaper jag orkar med.

Jag har hört om den magiska mattan i Gnosjö som botar diabetes, reumatism och cancer.

Jag har fått rabatt på den vattenreningsapparat som togs fram av tyska forskare under slutet av 30-talet (!) som ska återställa syrabalansen i min kropp.

Jag vet exakta mått på hur mycket bakpulver och mörk sirap jag ska dricka varje dag för att få rätt ph-balans i kroppen.

Om jag under sex veckors tid uteslutande dricker min egen urin och ljummet vatten så förtvinar tumörerna och dör.

På sommaren bör jag plocka maskrosor, koka dem och sedan injicera avkoket.

I Sao Paolo finns en farbror som heter John of God. Han kan hela mig.

Om jag slutar koka min mat och bara äter raw food så blir jag frisk.

Kollodialt silver hjälper mot precis allt.

 

Om jag helt och hållet slutar med socker och äter enligt LCHF så försvinner tumörerna.

Inuti aprikoskärnor finns vätecyanid och vitamin b-12. Om jag äter dem blir jag frisk.

Jag borde se till att kroppen byter bränsle från glukos till ketos, alltså byta från LCHF (Low Carb, High Fat) till NCHF (No Carb, High Fat).

Jag bör köpa en speciell svamp och lägga den i mjölk och sedan dricka mjölken dagen därpå. Mjölken kommer smaka så illa att jag troligtvis kräks upp det - drick det då igen!

 

Ingen av dessa kurer är dock möjliga för läkemedelsindustrin att ta patent på och därför vill inte heller läkarna presentera dessa alternativ för sina patienter.

Allt är en sammansvärjning och om jag inte förstår det så förtjänar jag faktiskt att dö av min cancer.

Som jag förövrigt själv dragit på mig genom sockerkonsumtion.

Oftast vet jag inte om jag ska skratta eller gråta när jag får nya tips om mirakelkurer. Jag blir på ett plan rörd över att folk som inte ens känner mig bryr sig. På ett annat plan blir jag lite brydd över att de faktiskt verkar tro på det de säljer. På ett tredje plan gör det mig så arg att jag tappar orden när de föreslår att jag avstår från cellgifter och andra behandlingar till förmån för deras kur - som jag givetvis får köpa till ett specialpris.

 

Det skrämmer mig för jag vet att det finns människor som går på det här. Svårt sjuka människor som griper efter varje halmstrå för att bli friska.

Så när de väl dör så dör de lurade och utfattiga efter att ha spenderat sina sista pengar på mirakelkurer som inte fungerar.

Jag ser mig själv som en någorlunda vettig människa. Jag litar dock blint på min onkolog, och jag vet att hon gör allt för att hålla mig vid liv. Oavsett om läkemedels-bolagen tjänar på det eller inte. Och än så länge har hon inte beordrat mig att dricka mitt urin eller sluta med socker. Inte heller tycker hon att jag borde trycka i mig vätecyanid eller bakpulver. Så då gör jag inte det.

Då är jag en duktig flicka och infinner mig var tredje vecka för att få cellgifter insprutade i mitt blodomlopp. Och tack vare er skattebetalare så behöver vi inte lämna hus och hem för att ha råd att hålla mig vid liv lite längre. Jag kan inte tacka er nog.