En olycka inträffade i Kristinehamn då en bilist väjde för ett rådjur och då frontalkrockade med en mötande bilist. Foto: Ridder Karlsson / Dagsmedia.se
En olycka inträffade i Kristinehamn då en bilist väjde för ett rådjur och då frontalkrockade med en mötande bilist.  Foto: Ridder Karlsson / Dagsmedia.se

Bilar i frontalkrock
– två till sjukhus

Publicerad

Olyckan inträffade i Kristinehamns kommun då en bilist väjde för ett rådjur och frontalkrockade då med en mötande bilist. 

– Två personer har förts till sjukhus med ambulans, säger Christer Magnusson, vakthavande befäl på polisen i Värmland.

Trafikolyckan inträffade på riksväg 26 vid 09.40 på torsdagsmorgonen på riksväg 26. De två personer som förts till sjukhus ska inte ha fått några allvarligare skador. 

– Någon klagade på bröst och huvudsmärtor, det ryckte nog till i skallen och bältet vid krocken, säger Christer Magnusson.

Inga allvarligare personskador men det blev totalstopp i trafiken.

– Det har varit helstopp i trafiken där, men nu flyter trafiken på sedan klockan elva, säger Christer Magnusson.

Trafikverket rapporterade om besvärligt väglag runt olycksplatsen och att vägen var avstängd under räddningsarbetet, skriver Nya Wermlands-Tidningen.

Evelina Nedlund
Evelina Nedlund

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER