Bilisten voltade ut i skogen söder om Skara. Foto: Läsarbild
Bilisten voltade ut i skogen söder om Skara. Foto: Läsarbild

Bil voltade ut i skog – föraren till sjukhus

Publicerad

En bilist ska ha kört av vägen och kraschat ut i skogen i höjd med infarten till Trastena på väg 184 söder om Skara.

Det var vid halv elvatiden som en bil voltade ner in i skogen.

Ambulans och polis kallades till platsen. Enligt polisens uppgifter ska bilen ha voltat ut i skogen. Den manliga föraren fördes till sjukhus i Skaraborg.

Det har varit stopp i trafiken i båda riktningarna.

Polisen har upprättat en anmälan om vårdslöshet i trafik efter olyckan.

– Det var en person i bilen som voltade. Föraren fick hjälp ur bilen och var vid medvetet. Han blödde från huvudet, men jag kan inte uttala mig om skadorna, säger Kent Johansson, stabsbrandmästare vid räddningstjänsten i Falköping.

Vid halv tolvtiden var vägen återställd och trafiken började rulla på igen.

Josefine Olausson
Josefine Olausson

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER