Bil voltade – ett barn och två vuxna skadade

Publicerad

Bilen körde av vägen och voltade.

Tre personer - varav ett barn - fick föras till sjukhus med ambulans.

– De har skärskador, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i region Väst.

Vid klockan kvart i tolv på lördagsförmiddagen inträffade en trafikolycka på länsväg 171 vid Bro utanför Lysekil.

– Där har en bil kört av vägen och voltat, säger Peter Adlersson, polisens presstalesman i region Väst och fortsätter.

– Det ska ha varit halt på platsen.

Skärskador

I bilen befann sig tre personer, varav minst ett barn enligt polisen. Föraren var en man i 60-årsåldern.

– Alla tre personer är avförda med ambulans till Näl. De har skärskador. Initialt sägs det att det är lindriga skador, säger Peter Adlersson.

Trafikolyckan orsakade lite kaos på sträckan.

– Det var lite stökigt i trafiken där ett tag men trafiken flöt på efter en halvtimma, säger Peter Adlersson.

Sandra Divinyi
Sandra Divinyi

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER