Bil i krock med lastbil – en person till sjukhus

Publicerad

En olycka har inträffat på en mindre landsväg i Falkenbergs kommun. 

Det var en personbil som körde in i baken på en lastbil.

– Föraren till personbilen är transporterad till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart, säger Andreas Karlsson, inre befäl på räddningstjänsten i Halland.

Larmet om olyckan kom vid 15.20 på torsdagseftermiddagen. Enligt räddningstjänsten hade en personbil kört in i den bakre delen av en lastbil. 

Olyckan inträffade på en mindre landsväg i Falkenbergs kommun. 

– Bilen står inte på vägen utan vid sidan, men den kommer att bärgas. Så olyckan har inte orsakat någon större trafikproblematik, säger Anderas Karlsson på räddningstjänsten.

Två personer befann sig i personbilen när olyckan inträffade. Föraren har förts till sjukhus med oklara skador. 

Enligt räddningstjänsten ska lastbilschauffören inte ha fått några fysiska skador. 

Relaterade ämnen
Evelina Nedlund
Evelina Nedlund

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Läs fler nyheter i GT:s app. Ladda ner gratis här: Iphone eller Android.

Till GTs startsida

Mest läst i dag

VÄSTSVENSKAR PÅ TWITTER